Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт! До дня Вишиванки роблю тематичну фотосесію. Вишиті сукні, намисто, віночки - все що підкреслює українську красу і показує нашу ідентичність. Це може бути особиста, сімейна фотосесія, love story чи свіжий творчий експеримент. Що ви отримаєте? - Одну годину фотозйомки - До 40 фотографій в моїй особистій колір корекції впродовж тижня - Файний reels-спогад для вашого instagram Зробіть собі весняний подарунок всього за 120 CAD. Чекаю вас в приватних повідомленнях, обговоримо деталі, локації та ваші побажання. Всім гарного травня) P.S. Фото для натхнення)
-
Не переймайтесь, вони сто раз перевірять як має бути і обов'язково передзвонять, вони тут гіпервідповідальні. Я на днях подзвонила з питанням до Каті, Каті не було, тож записали всі мої дані, одразу перевірили в базі даних чи я в них зареєстрована, занотували питання і вислали все це до Барнабі, звідки мені українською відповіли на мої питання.
-
AA9
-
Привет🤗кто-то может вкратце написать как происходит запись к врачу здесь. В моем случае к дерматологу. Сегодня получила BC services card. Благодарю😌
-
До дерматолога тут дуже великі черги. Якщо коротко, то спочатку треба до сімейного лікаря, чи то дженерал практішнер у волк ін, чи можна просто в імерженсі піти. Там двдуть направлення, в кращому випадку, а в гіршому скажуть йти додому і стей вел хайдрецтед. Але якщо там не щось страшне чи дуже заразне, то скоріш за все чекати прийому буде дуже довго.
-
Також можна піти в приватну клініку без направлення від терапевта за кошти (msp не покриє), попередньо краще записатися
-
Пропоную ОНЛАЙН уроки англійської дорослим та підліткам 🇬🇧🇬🇧 Про мене: - Маю вищу лінгвістичну освіту (ХНУ ім.В.Н. Каразіна), - досвід викладання більше 3-х років, - проживаю в Канаді 🇨🇦 Під час навчання зі мною ви будете: - долати мовний бар’єр завдяки великій кількості мовної практики на кожному уроці; - займатись по сучасним підручникам іноземних видань, - закріплювати матеріал за допомогою ігрових завдань, - займатись на інтерактивній дошці Miro/Jamboard 💻 - отримувати мій фідбек в письмовому вигляді після кожного заняття 🤍 (помилки в вимові, граматиці, рекомендована лексика для використання). Перед початком співпраці я проводжу невелику консультацію, де ми визначаємо ваш рівень знань, знайомимось та обговорюємо всі питання на рахунок занять 🧡 Вартість: Індивідуальний урок - 22CAD. Урок в міні-групі (2-3 людини) - 16CAD.
-
-
В так называемом "eurofood" магазине есть бесплатная газета на русском языке, в ней видел объявление то ли украино- то ли русскоговорящего нотариуса.
-
УРОКИ ВОКАЛА ОНЛАЙН🎶 -Привет💫!Меня зовут Юля я педагог по Вокалу , а также певица !🎶🎤 🌐Кратко о себе :10лет пою на сцене,выступала намногих сцена мира!Основатель студии Вокала online SING! 🙌Приглашаю вас на свои занятия по Вокалу! -Помогу найти свой истиный голос ,звучать без зажимов и стестения! . На уроках вы получите: бесценные советы,упражнения, а ГЛАВНОЕ -практику! . 💡Кому?:Всем!Начинающим и тем кто уже долго поёт! . Методика: Базируется на западной школе Вокала! Дыхательные практики, импровизация,работа с зажимами через песни! . ❕❗Использую проф оборудования🎧 для уроков Вокала онлайн!Такого вы не встретите ни у кого!❕❗ . ❗❕Первый урок : 3💶 или4 💲
-
І Ви ?