Ukrainian Vancouver
-
Barnet Marine Park Buntzen Lake
-
Я знаю ,тому i питаю де цi мiсця?
-
Це робиться в офісі ICBC
-
Єдине, що на Бантцен лейк з 16 травня треба перепустка для парковки, якщо ви на машині)
-
Дякую, що вибираєте нас! 💜Для замовлення букетів пишіть у Директ 💜 або пишіть 3608198481💜доставка Ванкувер/Портланд З любов'ю, для вас “Blooming Beauty”
-
Дуже дякую
-
якщо в вас є знайомі в ванкувері і навколо, вказуйте їх адресу, щоб отримувати всі листи, якщо плануєте переїзджати, так простіше буде. спочатку отримайте сін, подайтеся на мсп (ви можете в пошуку чату ввести ці слова і буде +100500 інструкцій як і куди) і ще не впевнена що страховка вагітність покриває
-
Могу посоветовать клинику где я проходил, врач азиат но у него на листике есть написанные по укр вопросы, для медосмотра английский не нужен, там не такой сложный медосмотр
-
Текстом ссылку не пропускает группа, просто перепишите в браузер и сделайте апоймент
-
Снимайте жилье. Проще всего - через AirBnB. Этот адрес и укажете по прибытию. На SIN подаете лично в Service Canada, так быстрее всего. На MSP подаете он-Лайн. Через пару дней после подачи можете им позвонить и узнать MSP номер. С этим номером идете в walk-in clinic, они помогут подобрать OBGYN и определиться с госпиталем. В госпитале вам назначат дату кесарева (C-section). MSP полностью покрывает роды. Главное учтите, что вам надо прилететь заранее, т.к. на поздних сроках авиалинии не пустят на рейс.
-
Всем привет , меня зовут Алла я из Украины , приехала из Польше ( последний год там проживала ) , сейчас активно в поисках работы , последний опыт, клининг и гувернатка от польской организации, в Украине мастером по волосам , если у кого-то есть контакты с работой прошу поделиться ( про work bc и indeed знаю отсылаю резюме ) заранее спасибо
-
Дивовижна пропозиція роботи на кінчику вашого пальця. Працюйте з надійними орендними будинками сьогодні, працюючи з дому чи офісу, і отримуйте щотижневу оплату за розміщення оголошень в Інтернеті
-
Для ворк перміт адреса не потрібна, якщо житло буде тимчасове раджу орендувати на пошті скриньку, і вказувати її для отримання листів. Потім як знайдете постійне житло адресу зміните