Ukrainian Vancouver
-
- В рент на здачу не дають (по правилам) - позичити друзі можуть (для цього їм треба додаткової страховки - я дізнавалась в страховій для такої справи). Інше питання, чи хтось довірить своє авто незнайомій людині
-
Наши доверят! Делов на 30-60 минут. Грех не помочь😄
-
Я покупаю USDT по хорошему курсу или цене, оплата наличными или банковским переводом 📌
-
В рент можна, але не для здачі на праа - буквально так і написано
-
По правилам - не можна. Не маю бажання ще й вам ту "хрень" шукати - читайте самі. А починати життя з порушень правил - то честі українцям не робить. Нехай то лишиться прерогативою лише москалів
-
В рент машину можно брать чтобы сдавать на права, лично ездил в icbc и спрашивал за это, они говорят им не важно где ты возьмешь машину главное чтобы все работало как надо(даже на знакомого берешь и сам сдаешь) это лучше чем 150-200 платить за час для сдачи на екзамен, лучше взять на пару дней, привыкнуть до города и уже уверенно проходить тест
-
Всім привіт ) Потрібна квартира для молодої пари , Лондон (Онтаріо) Можливо хтось може щось підсказати ?
-
Головне не забути згадати про москалів. Без них фраза не буде настільки серйозною.
-
Добрий день друзі.Шукаю житло,потрібна кімната.І щоб було де ставити авто.Якщо є контакти ріелтора,то буду вдячний.По саблету теж можна.Готовий переїхати хоч завтра.Але можна і на 1 jul
-
Дівчата, бачила що хтось з вас шукав де придбати стіки до айкосу та одноразові вейпи як в Україні.. Я коли приїхала так само не розуміла де їх придбати , в ході пошуків натрапила на шахраїв, але в кінці кінців через 3 місяці я знайшла нормальний магазин) Хто шукав – можу вам також підказати , напишіть в приватні 😊
-
EASY WORK, GREAT PAYOUT!!! Work Remotely Job Available. Work as a real estate listing agent and start earning cool cash on a weekly basis ($600) we offer both part-time and fulltime job for those are looking to start something new, this is great job opportunity to everyone, both young and old. No spam calls or texts allowed, intrested workers are needed on this job, start texting me up about this job offer. or contact me on WhatsApp @ +1 (267) 866‑7129 for more info regarding the job offer
-
Всем привет, мне подсказали что получение бумажных документов типа health cards, продления воркпермита и т.д. там где нужно указывать почтовый адрес, можно арендовать ячейку на почте, если постоянного адреса нет. Кто-нибудь такое делал? Сколько это стоит и где и как сделать?