Ukrainian Vancouver
-
Добрий день. Можливо хтось з Вас знає, чи є група для українців, які проживають в Surrey? Буду вдячна
-
Напишіть лист в укр консульство в Едмонтоні. Вам дадуть витяг на англ мові з печаткою, про те що у вас були укр права. Потім з тим документом йдете за місцем призначення
-
Порадьте провіреного репетитора для підготовки до CELPIP😁
-
Привіт, можливо тут є власники салонів, або працівники салонів, або просто хтось володіє інформацією з цього приводу. Шукаю роботу майстром манікюру, досвід роботи 4 роки. Розглядаю і пари тайм, і фул тайм. Додаю фото своїх робіт. Якщо хтось може чимось допомогти, буду дуже безмежно вдячна.
-
В Staples
-
Анастасія, берете резюме і йдете по салонах, які подобаються і даєте їм своє резюме. Тільки в руки менеджеру. Успіхів!
-
Привіт, дівчата. Якщо давно хотіла манікюр, але все не було нагоди та можливості, тоді це ЗНАК 🪧 більше такої ціни не буде 🫣 👇🏻 Шукаю для себе на завтра модель на манікюр для відпрацювання нової техніки (завжди в пошуках комфортних технік не лише для мене, а й клієнтів) за ціною, за якою працювала до підвищення прайсу (30$).