Ukrainian Vancouver
-
Брати та сестри, якщо ви чи ви знаєте тих хто найближчим часом збирається їхати в Україну, срочно треба передати три прибори нічного бачення, в ідеалі прям по прибутті відправити новою поштою до Краматорська. Якщо хтось має бажання приєднатися до колектування грошей на ці цілі, звертайтесь до мене.
-
Крейглст смотрите Там есть даже бесплатно
-
🔥 Для продажи или обмена на ваш ноутбук и вашу доплату 🔥 Что включено: 🖥️ ПК (спецификации ниже) 🖥️ Монитор HP 21.5" 60Hz ⌨️ Дешевая клавиатура 🖱️ Мышь Logitech G502 💡 Монитор и клавиатура функционируют и готовы к немедленному использованию. Хотя они считаются начальными, позже вы сможете легко обновить периферийные устройства. 💪 Спецификации: 🔌 Материнская плата: Z490I Unify (Bluetooth, Wi-Fi 6) 💾 Оперативная память: 32 ГБ DDR4 Corsair Vengeance 3000 МГц 💻 Процессор: Intel Core i9-10850K 🎮 Графический процессор: Dell OEM RTX 3070 📦 Корпус: Cooler Master Q300L ❄️ Система охлаждения ЦП: Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB V2 (жидкостное охлаждение) 💽 Хранилище: Samsung EVO 980 Plus 1 ТБ M.2 SSD 🔋 Источник питания: Corsair RM750x 750 Вт, сертифицирован 80 Plus Gold Все коробки включены, за исключением коробки графической карты. 📩 Не стесняйтесь написать мне для получения дополнительной информации или для организации покупки! Пссс, цена не окончательная, но слишком низкие предложения будут проигнорированы.📩
-
Я відправляв міст експрес. Якщо не помиляюсь то 10 доларів / кг.
-
Всім привіт) ситуація наступна… Вирішила повертатися до України і хочу поцікавитися, чи можу я забрати своє українське посвідчення водія? Місяць назад ICBC в мене його забрали, але тут я так і не здала на права, А зараз вирішила повертатися до України. І тепер думаю, чи можу я забрати своє водійське посвідчення українське в них? Завтра я маю тільки здавати вже третій раз, але здавати не буду, так як вирішила повертатися.
-
Зрозуміло , дякую)
-
Доброго дня Програма Cuaet Хто вже подається PR Потрібна допомога 🙏
-
Усім привіт Хтось можливо знає де у Ванкувері можна віднести до ремонту машинку для стрижки!?
-
Booking,вчера видел хостел за 50$,ну и много других вариантов