Ukrainian Vancouver
-
Если ты прилетел недавно он тебе не нужен, они не дают кредитку, а соответственно ты не сможешь начать строить кредитную историю, иди в cibc , 2 года Бесплатного обслуживания и кредитка для ньюкаммеров
-
Cibc дають кредитку, плюс якщо Ви матимете роботу і платежі підуть на картку cibc, там є додаткові бонуси.
-
Здравствуйте! Занимается ли здесь кто-то Airbnb cleaning? Нужен опытный cleaner на 27е мая (11am-4pm), 2 bed 2 bath house in White Rock. Все необходимое для уборки уже есть в доме. $25/час Пишите в личные сообщения пожалуйста
-
Не могу в личные Вам написать
-
Візьму на спонсорство U4U 🇺🇸🇺🇦$
-
Шукала недавно для знайомих, то стерилізація була 400-800
-
Візьму спонсорство по CUAET
-
Доброго дня, хтось звертався в Ванкувері до ветеринара? Скільки тут орієнтовно може обійтися такий візит?
-
ой йой. Мої коти на щастя стерелізовані, але в однієї кішки алергія, а тут навіть гіпералергенний корм без рецепту не продають. От я і думаю в скільки візит такий обійдеться
-
дякую за відповідь)
-
Вартість вет візиту залежить від проблеми. $700-800 - це стерилізація собаки, більше середнього розміру, з аналізом крові та анестезіологом (тобто не low cost). Звідки знаю? Ми свою собаку стерилізували минулого листопада. Для того, щоб отримати рецепт на гіпоалергенну їжу для кота, вам треба буде загальний візит ($120 приблизно) і можливо аналіз крові (десь $100). Інформація знову ж з власного досвіду, в нас 2 кота (і собака).
-
Всього найкращого та вдачі з вашою кицею! 🤗
-
Добрий день! Можливо хтось знає українські групи в телеграм/фейсбук на острові ? Цікавить саме Вікторія та її околиці. В пошуку не знайшла нічого
-
Добрий день! Шукаю допомогу по прибиранню Airbnb на завтра. 1 bed guest house знаходиться у Langley Township. $25/h etransfer