Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Напишу свої відгуки про Ванкувер. Багато людей пишуть, чого ви сюди їдете? Обирайте дешевші провінції!!! Якби я це прочитала, то подумала, як ті люди, які ТУТ живуть, таке можуть писати. Життя справді не дешеве. Проблема знайти житло без постійної роботи та кредитної історії. Для новоприбулих звісно це проблемно. Роботу треба знайти, кредитну історію потрібно створити. Потрібно хоча б 6 місяців. Але!!! Усе можливо. Звісно це не легко. Як і кожна імміграція. В будь-якій країні світу або в будь-якій провінції, завжди тяжко починати з нуля, спочатку. Якщо ви до того готові, то ласкаво просимо у БС. Шукайте друзів, родичів, це найкраще рішення. Якщо хтось може вас зустріти, допомогти на початок, то було б ідеально. Якщо ні, то розраховуйте на свої заощадження. Потрібно працювати двом дорослим. Як мінімум прибирати або на будову для чоловіків. Сантехніки, механіки і тд. Усе залежить від ваших можливостей. Якщо тільки один працюючий, то дуже тяжко для старту. Утримувати сім’ю можливо. Немає нічого неможливого в цьому світі для нас українців. Здоровий глузд та бажання працювати усе зможуть перебороти!!!
-
Расти вы сможете только если рынок вокруг будет расти ещё быстрее. А что бывает , когда рынок падает - вам расскажут американцы из 2009. У них отбирают дома и они ещё должны банку остаются
-
Если вдруг рынок недвижимости прекратит свой бесконечный рост (тем, кто не верит, что так бывает - может посмотреть на рынки недвижимости Японии, Китая, Украины и РФ а еще любой страны с отрицательной демографией), эта квартира легко вас обанкротит.
-
Это называется схема Понци )
-
Вот-вот. Квартира здесь это пипец. Я видел страты, где фи 1000+ в мес
-
Ну ок, мы просчитывали варианты платежей по кредиту, плюс налоги, плюс страховку, плюс страта фи (с учетом минимальных и максимально возможных сумм). Я общалась с двумя брокерами, и оба не упускали этот момент. Не думаю, что люди, рассматривающие вопрос покупки жилья могут не учесть эти затраты. Мне кажется, что кроме этих платежей, лежащих на поверхности, есть еще что-то, что можно по неопытности пропустить. Но этот «минимальный набор» сложно оставить без внимания.
-
Ещё учитывайте, что покупая дом в Ванкувере, вы не покупаете землю под ним