Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Большое спасибо за ответ
-
Обязательно напишу
-
Есть точно бесплатные секции по английскому в Ванкувере для всех. Ielts это очень специфичная штука чтобы бесплатно делать. Возможно есть, но это лучше самому потом препода искать ибо очень много в тест тонкостей
-
Всем доброе утро подскажите как передвигаться на автобусе и скайтрейне
-
t.me/petstocanada это сайт по животным, думаю здесь будет больше полезной инфы по поводу животных
-
лучше искать с снг онлайн платформ ибо дешевле в разы без заработка здесь. местные платформы дороже
-
Покупаете суточный билет он стоит вроде 11$ или сразу на месяц проездной он около 150$(в выходные не работает)
-
Карточку Compass Card в Лондон Драгс за 6дол купите, зарегистрируйте ее онлайн и загружайте деньги либо на разовые поездки, либо проездные, если много ездить. Детям дешевле. 1поездка 1.5часа действует. Ребенок до 12 лет если едет с родителями, то бесплатно. Можно оплачивать проезд прямо кредиткой, но дороже, и сначала списывают больше, потом возвращают.
-
Всім привіт , хочу розказати вам про один цікавий проект у Ванкувері
Якщо хочеш створити свою вишиту сорочку сама покроково, то запрошуємо на вечорниці у Ванкувері! Адреса є в кінці допису.
Мета «Вечорниць»
Дізнаватись більше про українську історію і культуру.
Створити вишиту сорочку відповідно до свого етно регіону .
Спілкування з коліжанками за кавою та смаколиками.
Вже на перших «Вечорницях» ви дізнаєтесь :
1.Що таке вечорниці і якими вони були колись ..
2.Дізнаєтесь про етнографічні регіони України. Чим саме відрізняється один регіон від іншого(кольорова гама,орнамент,стиль вбрання)
3.Що таке народний стрій або вбрання (його елементи)
Але попереду ще багато чого цікавого :
Про матеріали та де їх купляти , техніку вишивки ,види крою, створення свого дизайну(поєднуючи традиції і сучасність грамотно), символізм вишивки і багато іншого .
Якщо ти мрієш створити свою неповторну вишиту сорочку, чекаємо тебе в НЕДІЛЮ о 16.00 за адресою
865 West 15 avenue, Vancouver.
Тривалість мінімум 1,5години Вартість 15 ₴.
#standwithUkraine #stopwar #etno #ukrainianembroudery
Ось сторінка проекту :
www.facebook.com/groups/451477903408874/permalink/451900300033301/
-
Доброго дня! Ми з сім'єю приїхали з України, зараз проживаємо у Ванкувері. Без профільної освіти в ІТ, але з фріланс досвідом близько 3ох років в Android Development. Переважко використовую для написання коду Kotlin, але також працюю з Java в частині легасі коду. Не поганий стек технологій. Англійська Intermediate+. Буду вдячний всім, хто хоч чимось допоможе з пошуком роботи. Локальні сайти з пошуку роботи вже моніторю та скидаю резюме. Всім дякую!
-
Для реєстрації пишіть у особисті повідомлення
-
Ну можете піти поки в доставку їжі, в середньому 20$ в годину у мене виходить. А знайдете роботу то й підете по професії( у мене такі плани) Вітаю! Я здійснюю доставки з Uber. Раджу спробувати. Зареєструйтеся за моїм рекомендаційним посиланням, щоб узяти участь у новій промоакції й гарантовано отримати щонайменше 490 CAD до суми загальної виплати після кількох перших доставок (100): www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=rms67sujpdnb
-
Только могу переслать материалы в месенджере