Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Щиро запрошую дівчат, хто втомився від бігу по колу та що бажають свідомо рухатись вперед, долучитись до трансформаційно-коучингової гри «ФОКУС» 10 лютого об 11:00 за Ванкуверським часом. Гра для тих, хто хоче сфокусуватиися на важливому, знайти відповіді на свої питання, виявити рішення проблемної ситуації. Гра триває близько 3-х годин + до цього ведучий гри впродовж 3 днів готує учасників, допомогає сформувати запит і тд. Коштує 60 канадський доларів. Деталі за посиланням fb.me/e/4ah4hBjQk Для запису пишіть мені в особисті повідомлення 🫶 Гра проходить українською мовою, ведуча гри - сертифікований коуч та ведучий цієї гри www.instagram.com/yana.my.coach?igsh=MW1rZzlkN2EyZDBsNA==
-
Привіт всім! Працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови, це можна вирішити. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад дом.інтернет 1gig - $65 чи моб.звязок 30GB - $34❗️ Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
ВЖЕ ЦІЄЇ СУБОТИ! З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Всім привіт! 🌷Квитки на найкрутішу українську вечірку на честь 8 Березня вже в продажі! Топовий нічний клуб з найкрутішими ді-джеями і барабанним шоу! Дівчатам — бокал просеко та подаруночок на вході😊 ⏱️ 10PM — 3AM 📍Bar None Nightclub 🎟️ Квиточки тут: www.eventbrite.com/e/march-8-ukrainian-party-tickets-819438531707?aff=oddtdtcreator 🙌🏻 Приходьте і приводьте друзів!! 19+ *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. *Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка компанію у Ванкувері, яка здає в оренду житло на довгостроковий період. Буду дуже вдячний
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
-
Всем привет :) Ищу комнату для девушки Бюджет до 1200 ( идеально мебель+ отдельная ванная) Территориально: Ванкувер, Бернаби, Нью Вестминстер.