Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Thank you very much Mr Edward Timothy i so much appreciate you for what you have just done for me, turned $200 to $2500 in days of trading i promise to introduce this to many people around me so that they will also benefit from it, you are truly a blessing to everyone here and the entire country, nowi can sleep with so much joy and happiness all over me... you can click on the link and join is trading platform then you can testify yourself t.me/+7593B6VLv4VhYjNk t.me/+7593B6VLv4VhYjNk
-
Привіт спільнота! Шукаємо друзів, які працюють ІТ компаніях в Ванкувері. Є пропозиція по співпраці з вашою компанією, командою, персоналом. Напишіть плз в особисті, розповім деталі, щоб тут не спамити багато. Дякую😁
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Mаємо кілька вільних кімнат в будинку і готові прийняти українців за символічну платню Bажливо! Це лише на один місяць в березні будинок знесуть локація: Burke Mountain, Coquitlam
-
Чи дійсно канадська мрія втрачає свою привабливість? Долучайтеся до нашого дослідження, де ми аналізуємо найпоширеніші причини, через які українці обирають шлях назад до ЄС чи України. Це відео відкриє вам очі на реальність еміграційних надій та розчарувань. Чому українці повертаються назад з Канади? #українською #канада youtu.be/Q4AqZyXLHcA
-
Всім доброго дня , мене звуть Дарья, я майстер з реконструкції волосся , з великим досвідом роботи ✔️ Якщо вас турбує проблема з постійним неслухняним волоссям або ж треба відновити і дати життя - буду рада допомогти вам У моєму спектрі послуг: ▫️Кератиновое випрямлення волосся ▫️Ботокс волосся ▫️Холодная реконструкція волосся ▫️Нано пластика волосся Діагностика шкіри голови і волосся буде йти в подарунок Мій інстраграм daria_hair_vancouver_surrey
-
‼️Нове відео вже на каналі 🆕 💥Запрошую подивитися 💥 youtu.be/uShnLTcAveo?si=UgZFw-L-oQlSO8t3
-
Зацікавлених осіб попрошу писати в приватні повідомлення 🇺🇦
-
Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому? Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox,Python) Також курси англійської, та математики допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні Запишіться на пробний урок вже сьогодні
-
🚚 Присоединяйтесь к нам, опытные драйверы CDL A! 🚛 Alvil Trucking Inc открывает двери для опытных и надежных драйверов! ✅ Условия работы: Работа на длинные расстояния Оплата от $0,65 до $0,68 за каждую милю Работа с Reefer Современные траки и трейлеры 2021-2024 годов Поддержка опытных диспетчеров 24/7 Работа во всех 48 штатах Прямые контракты с брокерами Поддержка в ведении Лог буков Sign-in бонус $500 после первого месяца работы Оплата вовремя, без задержек ✅ Требования: Опыт вождения от 1 года Базовый уровень английского Страховой депозит $1500 📞 Звоните нам для получения дополнительной информации и начните новый этап в вашей карьере! 🛣 267-248-0798
-
Доставим вашего питомца домой в США🐶🐱(Нью-Йорк, ЛА и другие штаты под запрос). В животных добавьте фразу Уникальное предложение для доставки в Нью-Йорк. Встречаем весну вместе: 1 место в салоне для кошки по 1100долл или маленькой собачки -2200долл. Под ключ и в пути 19ч! 🚧Растаможка по прилету, полностью легальный ввоз 🥰Более сотни отзывов на ФБ. Всегда фотоотчет по ходу доставки ✍️Можем проконсультировать по доставке как в США, так и в другие страны, но только ПЛАТНО))))))))) Мы ценим своё время)✈️. ✅Обращаться сюда: @Lilian_Foly
-
Всем привет. Не ищет ли кто-то соседа по квартире? Я недавно приехал и ищу комнату. Буду благодарен за любую информацию по поводу жилья и работы в целом. Особенно где требуется знание китайского языка.