Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Запрошуємо завтра на безкоштовний вебінар про податкову систему в Канаді - 29 березня, початок о 17:00 "ПОДАТКИ В КАНАДІ ТА ОГЛЯД СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ ДЛЯ НОВОПРИБУЛИХ" (спікер з Canada Revenue Agency, переклад - українською) Попередня реєстрація тут: forms.office.com/r/NutpwhDHqs Хто такий податковий резидент і чи потрібно Вам сплачувати податки в Канаді; Способи заповнення податкової декларації; Інструменти CRA та безкоштовна підтримка щодо заповнення декларації; Пільги та виплати: щодо Догляду за Дитиною; Стоматологічних Витрат; додаткові виплати від провінції та території; Кредити: GST/HST, Податковий Кредит по Інвалідності; Додаткова разова виплата GST; Які виплати саме Ви можете отримати: безкоштовний Benefit Finder та Calculator Відповіді на Ваші запитання
-
На этом мои полномочия, так сказать, всё 🤷♂️ Надеялся на быстрое решение :)
-
Возможно там есть вариант Unemployed, как было при подаче на визу - что-то нужно обязательно указать.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка що це за програма Interim Federal Health Program, і чи ми маємо на неї право?
-
Здравствуйте! Канадская пара (жена с Украины) в поиске няни для 7-ми мес ребёнка в Maple Ridge. Заинтересованные напишите в личные сообщения с коротким описанием о себе 🙂 спасибо
-
Доброго дня . Якщо в мене є українське водійське посвідчення , що мені потрібно щоб зробити українське ?
-
Доброго дня! Підкажіть, будьласка, хтось вже звертався до лікарні у Ванкувері по MSP? Можна у будь яку лікарню звертатися чи є якісь окремі по цій страховці? Який взагалі порядок дій? Буду дуже вдячна за відповідь 🙏
-
Канадійське**^
-
Девочки мастера маникюра ,есть кто работает на Nord Vancouver или Вест ?нужен маникюр с укреплением и гелевым покрытием и сколько стоит?