Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Хорошо. А если она не была активирована до сегодняшнего дня ?
-
www.welcomebc.ca/Start-Your-Life-in-B-C/documents/NewcomersGuide-2021-en_ukr.aspx
-
-
На сайте который мы указали . И вопрос был в другом , но и на этом спасибо .
-
Окей , спасибо
-
Хочу анонсувати дуже важливу, оглядову лекцію по пенсійний системі в Канаді. Скажу зразу - знання в лекції ЗМІНЯТЬ ВАШЕ ЖИТТЯ! Якщо ви плануєте залишатись в Канаді, або ви тут вже декілька років і не маєте багато знань про пенсійну систему, то ця лекція змінить ваше життя на до і після! Також хочу підкреслити що деякі знання будуть дуже сильно впливати при вашому виборі роботодавця, і якщо ви їх не знаєте ви можете не дозаробити сотні тисяч долларів. Починаємо в 6.30 вечера в цей Четвер, тобто завтра (30 березня). Посилання на Zoom: Daniel Polyakov is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Daniel Polyakov's Zoom Meeting Time: Mar 30, 2023 06:30 PM Pacific Time (US and Canada) Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/89847396073?pwd=cG5tdVAvczNBNVVTazJEUVdHNktOZz09 Meeting ID: 898 4739 6073 Passcode: Ukraine І трошки про мене. Вже майже закінчив колледж по Financial Planning (залишилось 5 тижнів) в Канаді та отримав сертифікат дипломованого Financial Planner, влітку працював в банку, і далі планую це робити. До цього був директором транспортної фірми, тому маю якийсь життєвий досвід тут і готов їм ділитись. (Звісно лекція буде на українській мові.)
-
Вітаю😇 Не можете знайти свого майстра манікюру? Не подобається як роблять в місцевих салонах, а в Топ-майстрів все зайнято? Тоді запрошую до мене🤗 Мене звати Каріна, я лише розпочинаю рухатися у сфері майстра манікюру. Шукаю модельок, які готові реалізувати власні ідеї за досить приємною ціною (30$) 📍Vancouver | Burnaby (Grange St.) Звертайтеся в особисті повідомлення, або за номером +17788141083
-
Дорогие друзья, очень нужна ваша помощь в подписке на канал t.me/photokharkov_ua который на данный момент является портфолио фотографов, ребят-переселенцев из Харькова, вынужденных работать в другом городе. Хотя бы временно, пока не наберём тысяч 7-8 подписчиков. Потом можете удалиться, если будет напрягать). В дальнейшем на канале будет всё по фотографиям, начиная от истории фотографии и заканчивая лайфхаками по съёмке. Всем спасибо и мирного неба!!!
-
Всім привіт, можливо є хтось із Мішена, і проживає зараз тут з дітками. Потрібна інформація про гуртки і які розвивальні програми тут є. Синові 5 років. Буду вдячна за любу інформацію!