Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Добрий день, громадо! Інформація нижче може бути цікавою для новоприбулих та прибуваючих українців. BCRTC (British Columbia Rapid Transit Company, також відома як Skytrain) планує значне розширення у зв'язку з подовженням гілок Скайтрейну, побудовою нових станцій, доданням потягів тощо, а тому виникає потреба у персоналі. Організація планує найняти більше 800 нових робітників у професійних галузях від mechanical maintenance до IT, HR and Payroll. Слідкуйте за вакансіями на сайті Транслінку. www.translink.ca/about-us/careers#skytrain-bc-rapid-transit-company
-
Продаю: 1. Підставка для ножів Ikea- $10 2. Сушарка Ikea - $20 3. Фен (перемінний вольтаж 125V/250V) Hot tools - $20 4. Шопер Victoria’s Secret - $15 5. Кеди чоловічі Puma 42p (27cm) - $25 6. Кофта Mango Xs-S - $8 Забрати можна після 15 січня: 1. Портативна пральна машина RCA - $220 2. Ручний пилосос Shark - $135 3. Обiдній стіл + 4 стільця Ikea - $155 4. Матрац без пружин queen Ikea + 2 подушки + ковдра - $280 Додаткові фото надам в пп Забрати можна на Burquitlam Station
-
👋 Нужны модели на окрашивание и ламинирование бровей Оплата 20-30$ Локация 📍 Vancouver
-
Вітаю.Мешканець Вікторії турбує.Якщо хтось може запропонувати або знає хто може будь-який підробіток на будь-які години (хоч і одну годину) на грудень місяць у Вікторії - напишіть у приватні...Заздалегідь спасибі й усім гарного дня...
-
Запрошуємо всіх на наступний вебінар. Для реєстрації напишіть на пошту [email protected]
-
Доброго дня, може хтось підкаже хорошого недорого майстра по мобільним телефонам? Підозра на батарею, або треба перепаяти озу чи процесор. Треба протестувати. Дякую
-
Xiami mi11T, Ну не знаю що ви вважаєте "безкоштовно", я такого не чув. Сенс залежить від ціни ремонту
-
включено у що?
-
Не думаю що мені хтось щось безплатно дасть )
-
На скільки часу контракт при купівлі телефону?
-
Скільки ви платите в місяць за мобільний зв'язок?