Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
всім привіт! шукаю кімнату в Дельті, Вайт Рок, south Surrey
-
Доброго всім вечора. Пройшли медичний огляд і в клініці дали папери і сказали, що ми маєм самостійно повідомити ircc про проходження цього екзамену. Хтось таке робив і як? Не знайду інформацію, лише про зняття обмежень з work permit. Дякую
-
Acura MDX 2003 3,5 V6 V-TEC Clean Title. Чудовий недорогий повнопривідний автомобіль. В хорошому механічному та зовнішньому стані. Чистий та доглянутий інтер'єр. Заводиться і їде добре. На машині немає іржі. Хороша резина. Ціна 2700. Пишіть, на всі питання відповім!
-
Думаю веб формою треба буде відправити
-
Можна гарного консультанта... Або іншого гарного громадянина чи ПР найти - така програма буде найкраща )
-
Питання в тому куди відправляти, бо я не можу знайти нічого з цього приводу
-
Доброго вечора сдаются апартаменти в Портмуді всі якщо є зацікавленість пишить і лічку фото теж в лічку😉 2 bedroom plus den, fully furnished including kitchen, plates, glasses, utensils, pots, serving ware, upright additional freezer, storage space, decor, access to pool. Utilities not included price per month $2800
-
Дякую величезне
-
Ircc
-
Гугліть IRCTC web form
-
Заповнюєте вебформу, вказуєте номер своєї аплікації, завантажуєте документи і відсилаєте
-
Він не зміг пропустити таку вечірку. Телефонує, каже: « А чого це Санту позвали, а мене не позвали…. Санта хоч і класика, але я в - тренді. Виїжджаю, кажіть, що брать. Якраз сніжком посипало, як я люблю, можна буде маскуватись від фанатів». Так що до нас завтра вривається ще й ведмежаня. Квитки на Різдвяну Казку: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
Порадьтесь ще з кимось, бо там є дедлайн на відправку документів, якщо щось не дійде можуть дати відмову. Це дуже серйозно. Також після відправки вебформи має через якийсь час прийти підтвердження про отримання
-
Ок, дякую.