Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вирушаю з України можу привести невеличке замовлення також косметику, ліки та heets
-
Доброго ранку шановна громадо. Пару днів назад приїхали родиною до Ванкувера (я 37р., жінка 37р., донька 9р. та син5р.). Шукаю житло в Кокітламі на три кімнати, якщо у кого є якісь варіанти пишіть будь ласка в лічку. Можливо є з кимось розділити дім 🏠 . В нас немає тварин та шкідливих звичок. Дякую за увагу
-
ߚנПасажирські перевезення Україна - Німеччина, Нідерланди, Бельгія ߌ͠Щоденні рейси! Ми пропонуємо комфортні та надійні поїздки через захоплюючі міста України, такі як: Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Одеса, Харків, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці. Чому варто обрати наш сервіс? Ось кілька переваг: Ми завозимо та забираємо вас прямо за вашою адресою в Європі, щоб ви не мали жодних турбот про додаткові постигання. Ви також можете зробити переїзд між містами Європи з нашою допомогою, що забезпечує зручність та ефективність вашої подорожі. Наші водії мають багаторічний досвід тривалих поїздок, тому ви можете бути впевнені в їхній безпеці та професіоналізмі на дорозі. Ми пропонуємо гнучкий графік виїздів, щоб адаптуватися під ваші потреби та забезпечити комфортне планування вашої поїздки. Ми не потребуємо передоплати, що дозволяє вам зекономити гроші та бути впевненими у якості нашого сервісу. Для отримання детальної інформації звертайтесь за номерами: +380960935217 телеграм +380639344637 вайбер
-
Всім привіт! Минула українська вечірка зібрала більше 400 гостей і масу крутих відгуків🤩 Відповідаємо на десятки ваших запитань: "Коли наступна?" -- наступна 12-го січня! Відсвяткуймо Старий Новий Рік разом в одному з найкращих нічних клубів Ванкувера! 📍 Bar None Nightclub 🗓️ Пʼятниця, 12 січня ⏱️ 22:00 Приходьте і приводьте друзів! 🪩🫶 Квиточки тут: linktr.ee/hromada.live *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. *Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
-
Доброго вечора . Допоможіть будь ласка хто знайомий з такою проблемою. Довго не отримувала візу після здачі біометричних даних . Подала в кризову форму на що мені прийшов лист щоб я їм надала додаткову інформацію про мою роботу . Вони просили щоб я заповнила поліцейську форму . В тій поліцейській формі вони хочуть військову службу ( я не відношусь ні до поліцейського ні до військового , працюю в звичайній канцелярії, таке самий лист і прийшов до мого чоловіка . Чоловік так само не працює вже давним давно в органах і не має на даний момент ніякого відношення до військових чи поліцейських ) я їм надала відповідь що вони просили а так само написала знизу додатково , що я не має до того відношення . Після цього листа пройшло 5 місяців і ось тепер вони мені присилають такий лист схожий на попередній . Підкажіть будь ласка що їм правильно відписати щоб все таки вони надали візу . Дякую
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
🇺🇦 Дошка оголошень для українців у Ванкувері. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡️ спілкування зі співвітчизниками; ➡️ корисні знайомства; ➡️ ресурси для пошуку роботи та житла. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Ванкувера в соціальних мережах: Instagram Сторінка в Facebook Telegram Instagram USA
-
Вы конечно можете отправить через веб форму (наверное), но вообще это ерунда - клиника должна сама отправлять результаты в IRCC. Об этом прямо говорится во всех письмах от IRCC.
-
Привіт Можливо хтось знає де можна у Ванкувері зробити переклад документів для PR з української на англійську. Дякую
-
Дякую, я про це знаю, тому і запитую в кого так було, чому нам так сказали і що з цим робити. Про всяк випадок відправили через web forms.
-
Доброго вечора сдаются апартаменти в Портмуді всі якщо є зацікавленість пишить і лічку фото теж в лічку😉 2 bedroom plus den, fully furnished including kitchen, plates, glasses, utensils, pots, serving ware, upright additional freezer, storage space, decor, access to pool. Utilities not included price per month $2800
-
Дякую
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Привіт всім! Працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови, це можна вирішити. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад Pure Fibre 1gig - $60❗️ Також залишились деякі знижки з Black Friday 📌 Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 #реклама