Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Усім привіт! Запрошуємо на майстер класи з гончарства, уже цієї неділі на Великодньому ярмарку у Нью Весті. Приходьте та беріть діток!
-
Шукаю житло в Великому Ванкувері 2 спальні. Розглядаю любі варіанти
-
Потрібна реклама? Налаштовую таргет, контекстна реклама, розробка сайтів, чат-боти. Звертайтесь📩
-
Сьогодні дощить, я буду тут до 5 pm. Якщо захочете підтримати приходьте, на годинку, чи на 15 хв. Коротенький звіт з учора: www.instagram.com/p/C41r6gcxY_4/?igsh=cHRoMHJvcjJvc2I0
-
🎤 Оттава заявляє, що не планує продовжувати CUAET для українців🇺🇦 ‼️ Міністр імміграції Марк Міллер заявив, що не планує продовжувати CUAET після завершення терміну їх прибуття до Канади🇨🇦. ДЕТАЛЬНІШЕ -t.me/UA_Canada_Cuaet/1177
-
www.garageliving.com Компанія в якій працюю. Відкрита вакансія на позицію Flooring installer. ЗП 22-25$/год в залежності від вашого стажу та вміння працювати як з інструментом так і виконанням роботи. Офіс знаходиться в PoCo біля Costco. Якщо маєте питання можете писати мені в ЛС, бажано разом з резюме.
-
Підкажіть які тарифи у Бела?
-
Кто то пользуется оператором MyBell?
-
Порадьте будь ласка україномовного бухгалтера!
-
🔴 ВАЖЛИВО 🔴 ⚠️ЗАКОН ПРО НЕОБСЛУГОВУВАННЯ ЧОЛОВІКІВ БЕЗ ВОЄННОГО КВИТКА МАЙЖЕ ПРИЙНЯТО! 😮💨 Поспішайте замовити новий паспорт, поки закон ще не підписали. Це ваша остання можливість діяти за старими правилами! ⭕️ Допоможемо опинитись в посольстві як найшвидше ,без передоплат 📲Звертайтесь за консультацією 👇🏻 t.me/Anna_Filkov