Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
🚚 Ищем водителей на открытую тройку (берём без опыта работы!) 💵 Зарплата $2200-$3500 в неделю! 🆕 Только новая техника 🏆 У нас только лучшие диспетчера! 📍 База, сервис и шап в New Jersey 🔧 Супер быстрая замена трака в случае поломки 👨🔧 Работа для парней от 23 лет с DL и мед картой 📞 звоните 24/7 👤 Артём - 815-893-9683 📲 @adam_cdl
-
Приветствую, дорогие друзья!🙋♂️ Я ваш надежный партнер в вопросах иммиграции. Сегодня у меня для вас особое предложение – бесплатная консультация по любым вопросам, связанным с вашим переездом. Независимо от того, нужно ли вам политическое убежище, воссоединение с семьей, иммиграционная виза или помощь в заполнении форм – я здесь, чтобы помочь. Не стесняйтесь писать мне в личные сообщения – с радостью отвечу на все ваши вопросы Пишите сюда👇 @immigration_lawyer_usa
-
Устал от маленьких зарплат? От начальства на стройке? От клиентов на Uber или DoorDash? Хочешь зарабатывать больше? Тракисты зарабатывают много! От $2000 до $5000 в неделю! Как стать водителем грузовика? Получи CDL. Как получить CDL? Позвони нам. Мы помогаем с получением CDL. CDL SCHOOL "BEST LIFE". Call us for detail now. ALEX 518-806-8409
-
Доброго дня! Приїхав на 10 днів і Ванкувер. З мовою слабенько, але хочу якісь активності на природі відвідати, тому шукаю, може є у когось знайомі українці в цій сфері. Мені все цікаво - вода, гори, за містом, у місті. Якщо можете порадити українців в сфері активного туризму, буду вдячний.
-
💼 ПЕРЕКЛАД ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПОДАЧІ НА PR та інші установи Канади🇨🇦💬 Instagram - www.instagram.com/world_translate_?igsh=YXRyczQ4bHFoMHpo
-
О, так, це близько. Дякую. Сподіваюся на ще якісь наводки щодо активного дозвілля у Ванкувері від українців.
-
Якщо ви шукаєте роботу, запрошуємо на ярмарок вакансій від YMCA BC. У заході приймають участь, як роботодавці, так і представники організацій, які надають безкоштовну підтримку новоприбулим. Захід буде проходити 4 квітня з 11 до 15 за адресою 955 Burrard St, Vancouver, лоббі. При собі треба мати декілька примірників роздрукованого резюме. Для реєстрації або при виникненні питань, звертайтесь на email - [email protected]
-
Привіт , мене звати Марина 👋 Я майстер бровіст та ламімейкер 🤩 На перший візит знижка -15%👍 Працюю лише стерильними та одноразовими матеріалами 👌 Гарантую приємний сервіс , кращі матеріали та чудовий результат 🔥 Запрошую до себе на такі процедури як : 🌹 Ламінування вій 🌹 Фарбування вій 🌹 Ламінування брів 🌹 Фарбування брів 🌹 Корекція брів ( віск/пінцет ) 🌹 Депіляція воском над верхньою губою 📍 Vancouver BC www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
UKRAINIAN KARAOKE NIGHT Date: Thu, Apr 25 • 20:00 PDT Location: 1222 Hamilton Street, Vancouver, BC V6B 2S8 www.eventbrite.com/e/ukrainian-karaoke-night-tickets-870721460327?aff=ebdsshother&utm_share_source=listing_android
-
Усім привіт Терміново шукаємо житло разом з чоловіком. Ми охайні, організовані без шкідливих звичок, без тварин. Шукаємо того, хто може допомогти хоча б житлом на перший час. Або з постійним житлом не за всі гроші світу😄 Можливо у когось в домі здають квартири, і хтось може поділитися номером телефону менеджера або хтось знає людей з хорошою репутацією, які допомагають знайти житло для українців. Буду вдячна за будь яку інфо.
-
WorkBC оплачує 10 сесій з психологом, якщо ви в процесі пошуку роботи і вам шукати (чи отримати) роботу заважає стрес пов'язаний з іміграцією, проблемами в стосунках, тощо. Можете звернутися до Anastasiia Illarionova ', вона може направити до україномовного психолога [email protected] (604 335 1484), це філіал WorkBC у Ванкувері
-
Доброго дня! Я Юлія перукар 💇♀️з великим досвідом😉майстер-універсал-колорист. Працюю в Bobos Philosophy Hair Salon - Yaletown Це мій Інстаграм www.instagram.com/hairstylist_vancouver_yuliia?igsh=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Все открывается
-
Сохраняем в загрузки, потом запускаем adobe reader и открываем в нем