Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Є дівчата кому потрібна мебльована кімната у центрі Ванкувера? Пишіть
-
Резюме составлял сам, по примеру из интернета. Как мне говорили, информация должна быть самая важная, четкая, без мыла. Так и поступил. Пробуйте, ходите лично.
-
Я помимо того, как рассылал резюме - ходил и стучал в двери разных ресторанов и отелей (я повар) Опыта работы достаточно, английский в сфере обслуживания достаточный, работал на круизных и грузовых судах Отослал, что б не соврать, раз 50, это резюме. И обошел порядка 30 заведений, по своему вкусу, вот где хотел бы быть. Итог: 3 стажировки в разных заведениях (только тех, куда лично приходил). С Индида, где кидал резюме, не написали ни разу.
-
Отправляете резюме, скорее всего его проверяет комп, на соответствие поетому с вероятностью 90% его даже не посмотрят, идете через пару дней инперсон-лично, и говорите типа ищу работу такая та вакансия хочу поговорить с менеджером по кадрам, там менеджер если примет спросит фамилию и откроет в первий раз ваше резюме, и будет уже разговор. Лично у меня било 3 похода и во всех било ощущение что резюме не откривали. Так что ищите, конкуренция большая но если не приложить усилия то так и не найти.
-
Всім привіт! В нас у будинку звільнилася спальня + власна ванна кімната. Будинок двоповерховий, новий. На першому поверсі кухня + вітальня, на другому - три спальні. Живуть украінці - студент і пара. В будинку є вся побутова техніка, посудомийна машина, пралка і сушарка. Є місце для парковки, невеличкий двір та гриль. Територіально East Van, Norquay Park. Спокійний район, магазини, спортзал та транспорт поруч. Шукаємо одну працюючу людину. Вартість 1300. Пишіть у приватні.
-
Приходьте на перший у Ванкувері вечір української поезії 💛 Це унікальний затишний творчий захід, де вас чекають твори сучасних українських поетів в музичному супроводі гітари, співучих чаш, хендпану та DJ сетів. Всі зібрані кошти будуть передані на будитнку-інтернату для діток з відхиленнями в Житомирській області 🙏 📍12 квітня, 17:00, Downtown Vancouver www.facebook.com/events/1504252590435564/
-
я працював, закрили проект нещодавно, а що цікавить?
-
Доброго часу. Цікавить назва організації чи органу влади які здатні "захистити" тенанта. Вже два з чимось тижні лендлорд не вирішує проблему з тарганами. Є людина яка підписала контракт що підтверджує проживання на місті, є ще я яка має документ іншого характеру який теж підтверджує моє проживання. Оренду платимо, але хочеться без тарганів. Даємо "шанс" щось зробити з цими гівнбками до кінця травня. (Самостійно пробувала отруту для бігаючих, але нефіга не дало, бігали всі білі в ній:(
-
Якщо не вирішуть питання, кудись та здамо