Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
HOW ARE YOU? В перекладі з англійської мови: «Як ти ?» Класичний варіант відповіді на запитання: “I am fine, thank you. And you?” ( У мене все добре. А в тебе ? )
Вважається, що людям недобре перераховувати список своїх проблем, бо у кожного є свої. З проблемами - до психолога, або до психотерапевта. Іншим людям маємо говорити про світле, позитивне, радісне, щоб їм було цікаво і комфортно з нами.
Але з цього правила є виключення. Буває що нам хочеться сказати правду, яка є гіркою, або донести, що ви саме зараз надаєте перевагу мовчанню, чи потребуєте підтримки.
Як сказати англійською мовою про те, що для вас важливо, замість виразу «I am fine” якщо насправді ви так себе не почуваєте ?
“Things have actually been pretty rough recently, when you have space to listen, let me know and I can share more”.
Тут ви даєте вибір іншій людині: коли вона захоче вас вислухати про важкі часи - вона дасть вам знати про це.«I’m just taking it day by day. Small steps is what is helpful for me right now.” Ви ділитесь з людьми тим, що ви не почуваєтесь насправді добре, але не даєте надто багато деталей, коли вам некомфортно ними поки що ділитись.
«Things have been better. I’m trying to be patient through this season of life.” Ділитесь тим, що ви не в найкращій формі і не даєте подробиць.
« I’m not sure how to put my feelings into words at the moment. It’s been a lot recently. I appreciate you asking, but I’m not sure how to talk about it now. Дозволяє людям дізнатись, що ви зараз в процесі боротьби, а також ставите кордони в комунікації.
«I’m not doing the best… I’m open to talking about it, but I would prefer a listening ear vs. problem solving right now.” Пояснюєте, що вам конкретно хотілось би від іншої людини на даний момент. Наприклад, щоб вас просто вислухали, не поспішаючи з варіантами вирішення проблеми.
Ваш душевний спокій зараз - це пріоритет. Пам’ятайте про свої потреби, в основі яких ваші почуття під час кожної ситуації.
З повагою і любов’ю до вас вчитель англійської мови, психолог Тетяна Кузьменко.
Потрібна допомога у вивченні англійської мови ? Почувайте себе комфортно, набирайте 🇺🇦 +380973874309 Viber sms 🇨🇦 +1 (778) 512-1848 text message
Соцмережі :
www.facebook.com/profile.php?id=100025225631820
instagram.com/english_lessons_worldwide?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Читала на фейсбук що найбільш реальніше і швидше це у Нова Скотія, навіть у Ньюфаунленді з цим проблеми
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста по компасу . Если я куплю проездной на месяц одна зона , но в какой то раз когда проеду 2-3 зоны , у меня просто снимется сверху деньги ? Или я проехать вообще не смогу ?
Я в основном езжу по второй зоне . -
Знімуться додаткові гроші, якщо вони будуть на рахунку )
-
Дякую Вам :)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка що до страховок на вживаних придбаних тут машин?! Де можна застрахувати, яка ціна за місяць буде. Чи враховують стаж українського водіння?! Можливо якісь підводні течії є, поділіться будь ласочка 🙏🏻🙋♀️
-
Доброго дня. Это відкрив рахунок в Scotiabank, кому вдалося відкрити кредитку, замовляли онлайн чи в відділенні банку, поділіться будь ласка🙏🏻
-
Я вже купила проїздний . При чому в мене були кошти на карті компас , а в мене зняли з кредитки .
-
Подзвоніть Тетяні. Вона займається страхуванням машин Tatiana Komkova 604-2558477 [email protected]
-
Можу порекомендувати людину що цим займається. Він сам з Харкова. Завжди страхую машину в нього.
-
Здравствуйте. Мне сказали что должна прийти первая зарплата , а потом только можно подать на кредитку . В CIBC дали кредитку без проблем ( правда был контракт рабочий , но я ещё не работала на момент открытия кредитки )
-
В мене є гроші на картці компас . Їх було достатньо для оплати абонемента на місяць . Даже зверху