Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую 💙💛 поки що нічого не зрозуміло, моторошно, але дуже цікаво 😁 Я зараз в North Vancouver поселилась, на даунтавн можу спокійно під'їхати)
-
Там не все так однозначно. Мене ніби питали чи я маю достатньо коштів на житло, я ніби мала І вони сказали, що тоді не допомагають, бо у них ПРОЦЕДУРИ Але по ходу займаються людьми, в яких реально нічого нема
-
Тобто теоретично, якщо скажеш, що у тебе 20 доларів в кишені, то мали б допомогти
-
Хоча з Ванкуверськими цінами реально є ризик мати тільки 20$ за кілька тижнів після прильоту 😂 Вони дають папірець з екстреним номером до них, певне на такі випадки
-
Хтось підкаже, який банк кращий відкрити рахунок і кредитку?
-
Katia теж, але професіоналів, пишіть і нам 😉🫶🏻
-
Чесно кажучи їхати у Ванкувер з малою сумою і великим ризиком залишитись з 20$ це якось не серйозно. Коли мене зупинила ця організація і віддавала брошури якраз сперечалися з одною молодою одруженою парою яка не подбала про своє житло/тимчасове перебування і вони просто не розуміють як так крейзі можна їхати, тим паче з житлом крайнє в них складно. Бо всі знають що можна понагліти і сказати що ви на два дні, але за два дні і житло не знайдеш то ж сидять довше
-
Тож краще їхати вже хоча б в тимчасове житло (airbnb, друзі, друзі друзів, знайомі з роботи і т.д.)
-
Якщо є гарна англійська і енергія не сидіти на місці, а одразу піти працювати, хоча б в той же Мак і зайнятись пошуком роботи, де більше платять, то вижити можна Але варіант підходить для тих, хто приїжджає сам, або з парою, але без дітей В іншому випадку, сенсу реально нема Я поки сюди летіла, проклинала себе за те, що купила квиток до Ванкувера на емоціях
-
Тепер от граюсь в квест "знайди роботу, поки не закінчились гроші"
-
ПФ а я більше місяця вибирала собі місце біля вікна і вибрала 13А. Щоб ви розуміли польоту через прекрасні гори Грендландії і Ванкувера я не побачила, в цьому ряді нема вікон, тільки сівши в літак згадала що літаки проектують американці зі своїми забобонами
-
Сейм проблем+ житло. Зняти на довгострокову аренду без роботи для мене теж крейзі, бо звідкіля рік оренди сплачувати
-
Так Але якщо без роботи і сплачувати кожен місяць оренду то хоч і на їжу повинно залишитись
-
Зараз кімнати нормальні за 1200, бейсмент дешевий не менше 1500
-
А зарплатня місячна на підробітках 16-18 баксів на годину
-
Я розумію з кожним місяцем все дорожче та дорожче