Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Взагалі складно викинути якщо в нього дійсно нема коштів, але нащо нам треба поганий відгук від лендлорда
-
У мене більше проблема з кредитною історією, у мене алергія на кредидки + арендатори хочуть бачити контракт з роботи, що є сталий дохід Але наперед платити не просили, тільки власне кредитна історія + контракт з роботи + завдаток Я поки що арендую кімнату у будинку у канадійки, вона відносно ок, завдатку не брала і нічого не просила, просто проплата за місяць Але жити з кимось іще той фан і вона має кучу дивних правил
-
Теж саме трохи неприємно використовувати кредитки. Я свою отримала майже через місяць
-
Тож місяць історії був у топку
-
Студенти забрали всі квартири, тому на рештки, що залишились ціни дуже підскочили Теоретично можна буде зловити щось у лютому, але сайти треба моніторити постійно Бо є, що шукають квартирантів наперед
-
Ржу з того, який малий світ )
-
Я постійно монітора, бо через місяць мене виженуть і приїде інша людина. Але праця поки в приорітеті
-
Чесно там і бомжарні часто пропонують зовсім зі словами як важко знайти хоча б нас
-
Та, якби ті бомжарні були за 450-500 в місяць з усім, то ще можна жити, а вони ставлять 1700 і велкам юкрейніан піпл Брак слів
-
Так, я одна
-
Пам'ятаєш часи коли казали, що щось шкідливо їсти, а потом виявлялося через пару років, зщо воно то корисне. Маркетинг він такий.
Питали ми в нашому банку щодо скору - і згідно з нашим розуміння при стабільному доходу і купі інших показників, скор не дуже впливає. Я не банкір, може стикнемомя з кредитами та воно вдарить по нам, але наразі не бачу великої потреби.
-
Всім привіт!
Хочу порекомендувати нашим можливість безкоштовного навчання зі стипендією для школярів чи студентів. Це крута, безкоштовна програма для українців в яку входять багато університетів та шкіл світу і два університети знаю точно є в Канаді. Ще є час подати заявку до 30 жовтня.
t.me/korysnostykanal/139
-
Звичайно це рішення, але діло звички і наскільки зможете знайти спільну мову з сусідом. Деякі зони квартири все рівно є спільними, кухня у жінок взагалі сакрально, ванні кімнати(у всіх різні звички та устрій)
-
Тож дивитись на свій бюджет і комфорт тут треба
-
Чесно кажучи кухня мене не особливо бентежить, ванна кімната 50/50 (якось трохи не по собі коли на шістьох одна ванна кімната) більш цікавить власна кімната +недалеко від ст.метро, сібасу, автобуса до центру +найголовніше продуктовий магазин. Може забагато критеріїв, але так щоб було просто ідеально