Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ще в травні були. Але чомусь їх представниця були дуже агресивною, тому що я не захотіла брати безкоштовну сімку на місяць
-
А її потрібно обовязково брати ? Якщо є якісь поради , буду рада вислухати 🙏🏼
-
І ще питаннячко стосовно медикаментів , які дозволено перевозити і в якій кількості , лечу з дитиною , і розумію що треба брати все 😅 .
-
Ні, ніхто вас не може змусити брати щось проти вашої волі. Це просто була дивна представниця і дивний чх. Добре, що зараз там стоїть success.
Щодо житла - дуже маловірогідно, що вам допоможуть. Але спитати можна. Спитати у 1) success 2) the united way of British Columbia 3) чую історії, що іноді українські церкви оплачують житло своїм прихожанам (бачила таких людей на волонтерстві, але не підкажу куди йти бо не цікавилась тим). Великих надій на безкоштовне житло покладати не рекоменудую. Такі опції є в Манітобі і в Японії. А Ванкувер місце дуже «круте» - тут навіть за гроші важко зняти житло
-
Ліки не перевіряють зазвичай. Маю рецепторні препарати, то беру з собою рецепти і бумажку з хронічним діагнозом. З своїх (можливо необ‘єктивних) досліджень, не рекомендую «розтикувати» медикаменти по різним місцям, наче ви їх хочете сховати. Краще покласти все в одну прозору сумочку
-
Да багато де, у Німеччині уряд сплачує оренду житла
-
Забула про це
-
Заселяють, якщо є вільні кімнати у цей час.
-
Якщо немає, кажуть що наразі можливості немає. А куди вам йти ви самі вирішуєте.
Ця допомога надається по мірі можливості і не гарантується усім прибулим українцям. Як і вся програма і допомога колись закінчиться чи зменшиться.
-
Було пару разів, що всім місцевим фейсбуком терміново шукали людині житло. Люди прилетіли, а кімнати в готелі нема. Ніяких гарантій.
-
Зараз дуже багато людей приїхали,багато хто,не може і працюючи, зняти житло. Не надійтеся дуже на це :(
-
Все залежить від вашої наснаги долучитися до ванкуверської спільноти
-
Я дуже вибачаюсь, певно цю тему вже обсусолили. Але я щось не можу знайти інфу, куди писати, доб гроші за медичний екзамен повернути. Покидайте в мене лінками, пліз. Дякую