Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Для дружини Family name at birth це прізвище до одруження, а потім вже Family name це та яка зараз
-
Не думаю що вони будуть вимагати якісь додаткові підтвердження
-
Дивно
-
Сін взагалі мабуть легше вживу отримати, бо я навіть не пробувала онлайн
-
доречі, може комусь стане теж в нагоді, не знаю чи працює, але виглядає як гарна можливість отримати якусь допомогу на малих дітей що вчаться в початковій школі http://www.bced.gov.bc.ca/bulletin/20221110/bctesp-k-4-letternov-2022.pdf?utm_source=Cyberimpact&utm_medium=email&utm_campaign=Surrey-Schools---RESP-letter
-
Можете скинути посилання? Моїй донечці 11 років, sin не робили
-
Дякую🙏
-
Ми були,є і будемо українцями. Це ви ,угаманітесь
-
Всім привіт! Підскажіть будь ласка хто нещодавно прилетів до Ванкувера, за минулий тиждень +- , чи є якась допомога новоприбулим в аеропорту? Чи працює Червоних хрест або якась інша організація, що може допомогти з житлом на перший час. Куди йти і до кого звертатися , дякую .
-
До Манітоби. Там безкоштовне житло на тривалий час
-
Я не питаю про інші міста цікавить саме Ванкувер. Дякую за відповідь.
-
У Ванкувері немає. Дякую
-
Червоного хреста немає. Кажуть, що вже давно його нема. Там є Саксесс, й вони дуже ображаються, коли їх червоним хрестом називають) Якщо будуть місця - зможуть надати житло на перший тиждень-два. Питання «чи є у вас житло» вам зададуть майже одразу по оформленні - це і будуть представники Саксесс, повз ніяк не пройдете.
-
Червоний є у Торонто, а хіба вони колись були у BC?
-
Питали саме про Ванкувер. Представники Саксесс казали, що був червоний, але тільки перші місяці війни.