Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго ранку. мене звуть Наталія, я професійна танцівниця з 15 річним досвідом викладання, в Україні займалась з дітьми хореографією і бальними танцями. У Ванкувері зараз викладаю для дорослих, і в планах відкрити для дітей. Якщо набереться группа наших, можна почати з січня місяця) Напишіть будь ласка мені в дірект, кому цікаво, вік дитини, і якими танцями хотіли б займатися) Дякую всім 🥰
-
На большинство вопросов из разряда "а работает ли сегодня ..." вам ответит google maps. Конечно, магазины работают по выходным.
Карту для транспорта можно тут www.translink.ca/transit-fares/where-to-buy
Син номер - ближайший к вам Service Canada. Про медосмотр думаю сейчас люди проснутся и скинут ссылку с адресами
-
Нет
-
Карточку для транспорта можна ще купити в мережі London Drugs. Вони тут майже скрізь. Мобільний оператор обирайте в залежності від покриття мережі. В мене Lucky mobile. Пакет коштує 35$/міс - безлім по Канаді і 2,5Гб моб інтернету. А так все залежить від ваших потреб
-
Можете попробовать через интернет подать заявку на получение MSP. Только для этого нужно указать ваш адрес. Туда позже придет сама карта. Но, уже на следующий рабочий день после подачи заявки, можете туда позвонить и они скажут вам ваш персональный номер мед страховки. После этого посмотрите в инете, куда вам ближе подъехать на медосмотр