Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Друзья, подскажите как и где можно купить стики Heets. Я не в самом в Ванкувере, возможно есть сервисы. Кто что знает?))
-
вас 2е? если да очень маленькая вероятность что кто то сдаст комнату. Лучше уже скооперироваться с кем то и найти 2к квартиру или дом.
-
А які сайти для пошуку житла ви порадите?
-
Я знімаю кімнату за 900 у Ванкувері, але за весь час скільки шукала було дві пропощиції для пари, а так всі здають кімнату одній людині.
-
Так, але не забувайте, що жінці тут набагато легше знайти житло, що дивно Всі пропозиції що ми дивились були лише для дівчат, або ж якщо пара то з доплатою 200-300 доларів і ціни починались від 1000. Інший варіант - квартира За два місяці тут ми так і не змогли знайти кімнати для пари🤷♀
-
Як на мене, найкращий спосіб "руки в ноги і вперед" Обираєте район в якому хочете жити і ходите/їздите дивитесь Часто просто на будинка може писати що будинок здається, або ж у багатоповерхівках можна пробувати потрапляти всередину і телефонувати до менеджера, запитувати чи є у них квартири для ренту Це вимагає чимало часу і зусиль, але варіант дійсно робочий і мені здається найбільш ефективний
-
Дякую
-
Це і є та форма, яка треба було надіслати))) І додати чеки.
-
marketplace, craigslist мы как приехали тоже искали для пары. Поняли что это бесполезно и нашли человека с кем найдем квартиру. Но у нас и запрос был ограничен мы искали в даунтауне или близко от него. Там вариантов не было для пары, были в Барнаби Ванкувере (ближе к окраине) но ценник 1300-1800. Один парниша предложил что если жить втроем давайте делить поровну на 3х в 2к квартире.
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста .Какие документы нужны для зачисления ребёнка в школу ?!Заранее спасибо 🙏
-
#ветеринар
Привіт Я Ангеліна або lubchik_vetcare. Ветеринар з України. Якщо вас цікавить життя собак та котів або потрібні ветеринарні консультації, щодо профілактики та лікування, ласкаво запрошую на свою інстаграм сторінку
instagram.com/lubchik_vetcare?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Ребята, кто прилетел с животными, их нужно регистрировать или ставить на учёт. Читала что да, но позвонили ветеринару, говорит ничего не нужно, и офицер тоже сказал, что ничего не надо((( у кого какая инфа есть? Поделитесь пожалуйста
-
зависит от города, где вы будете жить, делайте как говорит офицер и вет, я звонила еще на сайт городско службы уточнить на всякий