Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт. Я у розпачі, народ, порадьте, будь ласка, ок лікаря травматолога або фізіотерапевта, який вміє читати картинки з УЗІ в районі Ванкувера або околиці. Якщо хтось з вас має відповідну освіту чи кваліфікації, заплачу за консультацію з радістю, аби хоч знати, що зі мною відбувається. У мене довготривала проблема з болем у лікті і всі тільки кліпають очима і не в стані щось конкретного сказати. Сьогодні у Норс Вані лікар сказав, що він не вміє читати узі і взагалі не думає, що у мене щось серйозне і порадив самій шукати ок фізіотерапевта за відгуками у гугл мепс. Я просто ще тримаюсь, але дуже в моменті замовити квиток на виліт з Канади, бо тут скоріше помреш ніж тебе полікують.
-
Чесно медицина тут гівно якщо тільки не тяжкі хвороби. Спробуйте мобільний додаток Telus health. Там буквально можна букати терапевта по відеозвязку, також можливо прикріплювати доки, типу узі. Правда зараз дуже великий наплив (бо медицина гівно) вільні споти можуть бути через місяць. Мені зі спиною допомогла MARTA KEMECSEY. Вона в Нью весті, Restore Physiotherapy. Фізіотерапевти тут платні, якщо є страховка покриваються
-
З досвіду роботи з фітотерапевтами зверніться до спортивного фізіотерапевта. Пошук по Гугл мепс один з найефективніших. Виберіть велику клініку.
-
Вже давно, ще влітку , в аеропорту не міняють ворк перміт. Тільки онлайн. Я міняла онлайн. Все Ок. Два тижні. Але це було в липні. Як і де оформити заявку онлайн є в описі до цього відео ⬇️. Будуть питання - пишіть в приватні повідомлення. І головне, якщо вам дійсно потрібно змінювати ворк перміт. Якщо ви не збираєтесь працювати з дітьми, в медицині та на роботі, пов’язаною з доглядом, то непотрібно. Це все написано на сайті IRCC.
-
В нас було Hydro 30-40 cad, WiFi 100 сad
-
Друзья, привет! Ищу физиотерапевта, который работает над восстановлением спины (на платной основе) Есть ли тут такие? Или может можете кого-то порекомендовать? Спасибо большое!
-
Отопление от электричества, так с приходом снега резко выросло потребление - сейчас прогнозирует уже больше 100 долларов, а ещё даже месяц не прошел. До этого то ли 60, то ли 80 заплатил. Это за период в два месяца суммы. Интернет shaw 88 с копейками это финальная цена к оплате, но скорость приемлемая.
-
@Muntya_D
-
Доброго ранку,проводжу онлайн заняття з англійської мови як для дітей,так і дорослих.Досвід у викладанні майже 1 рік,легко знаходжу підхід до дітей,готую діток до 1 класу,а також навчаю англійську з 0.За всіма питаннями в особисті,дякую😊Перший пробний урок-БЕЗКОШТОВНО
-
Хлопці та дівчата, шукаю контакти людини, яка робе дуже смачні вареники як в Україні 🙏🏻 Дякую за контакт
-
Всім привіт) порадьте будь-ласка, може є якісь музеї чи виставки, де є знижка на вхід для українців?