Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Подскажите пожалуйста ещё такой вопрос, кто пользовался услугами WЕS. Подтверждение диплома происходит как? Мне нужно отправить и школьные документы, и с института? Или я могу подтвердить только диплом учителя за 139 $ без школьных документов. Кто может подсказать? Я не совсем поняла их расценки, что значит 99$ все последующие степени(
-
Благодарю! Больше жене нужно, хотя она очень даже быстро освоилась, но фулл-тайм занятия с работой не подойдут и уже как бы не начальный уровень, потому и хотелось бы что-то более специализированное и с размеренным графиком.
-
Якщо у вас B1 і вище, то порадила б вам “ILAC” - вони платні, але воно того варте, там бувають акції. Я брала для донечки 8 тижнів десь 1200+ реєстрація. 5 раз на тиждень по 4 уроки в день. Вони дійсно результативні. Доньці 16,5 років і їй сподобалось. VCC мені не сподобалось, бо на офлайн треба щастя мати , щоб на вечірній час втрапити, а на он-лайні було 24 людини в групі. В «Мозаїку» теж уже з літа на вечірній час чекаємо. Поки пішла на денний і прийшлося скоротити роботу, але щось не в захваті і від них. Якщо початковий рівень , то шукайте при церквах, там краще, там буває з україномовним вчителем. Якось так.
-
Цікаво, за що там move in fee, якщо just roll in your suitcase?
-
Да, можете
-
Вітаю! Чи хтось знає як можна отримати водійську довідку( driver’s record) з України , якщо були права старого зразка і в дії я не зареєстрована, бо виїхала з України давно. Також прав нема, втрачені, але є стара довідка, видана у 2008 році. Консульстао сказало що не можуть нічого зробити без прав
-
Подскажите пожалуйста, кто проходил этот опыт. Могу ли я работать и податься на замену ворк пермит ( без ограничений) в процессе работы? Насколько я понимаю этот процес может занять около месяца... Отзовитесь, кто сталкивался с этим вопросом. Заранее благодарю❤️
-
Ок, тоді як з стандартної канадської зробити esim?
-
Відповідь не на конкретне питання, але зі свого прикладу, цікавилася як зробити таке на lifecell, щоб вставити місцеву сімку в телефон, але врешті обрали e-sim канадську і залишили українські сімки в телефонах
-
Тут можно зорієнтуватися, остаточну ціну, враховуючи деталі, вам скажуть на місці, нам вийшло вигідніше перед новим роком
-
www.telus.com/en/mobility/plans