Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Хтось робив зі звичайної водафоновської сімки - esim? Розкажіть процедуру
-
Ми купували сімки не в аеропорту, а вже в магазині Telus Там і пояснили все докладно, і знижку запропонували, дали обрати номер і все підключили нам Якість зв‘язку класна, тарифи зручні
-
TELUS 👍🏻
-
Супер, большое спасибо. Большое спасибо всем, за отклик и помощь❤️
-
Если не затруднит, можно ссылку на конкретно эти курсы? А то зашёл на сайт - как всегда куча всего и пойми, что из этого нужное 😅
-
Там есть такая опция сразу заказать перевод. И даже прислать оригиналы. Я это все сделал, ибо пусть лучше будет. Где-то на экспресс энтри, кажется, мне попадалось, что там будут просить перевод диплома об образовании. Могу ошибаться, ещё до того шага не дошел.
-
Я працюю у Translink. Це - управління громадського транспорту Ванкувера. Ми періодично проводимо безкоштовні онлайн-тренінги з користування громадським транспортом українською мовою, спеціально для нових переселенців з України. Нажаль, ви тільки но пропустили сесію 19го січня. Але будуть ще. Слідкуйте за оголошеннями. Я постійно публікую анонси сесій у цій групі, а також у декількох групах на ФБ. Тепер що до вашого питання про проїзд. Придбайте собі Compass card. Сама по собі ця картка - це як гаманець, в котрий можна класти різні проїзні продукти. Можна просто завантажити туди певну суму грошей і використовувати їх на поїздки "у роздріб", таким чином, при поїздці, кожного разу при використанні картки (прикладаючи її до зчитувача у автобусі чи метро), як би купучи "електронний квиток". Також можна на Compass card завантажити денний чи місячний проїзний. Я рекомендую спочатку не купувати проїзний, а покористуватися "у роздріб", просто поповнюючи на картці stored value. Потім самі порахуєте витрати і визначитеся що вигідніше - проїзний чи "у роздріб". Якщо будуть питання, звертайтеся, розкажу як що працює тут на місцевому громадському транспорті.
-
Thank you so much for the great consistency you have demonstrate all these while . Beginning this journey I deposited $ 2,000 capital and I got a return of $ 30,500 thanks to @Douglas_Rossman for your diligence and reliability t.me/OPxPW6spx2QwNTFk t.me/OPxPW6spx2QwNTFk
-
-
Я подавала, замість 900+ без договору оренди призначили 600+