Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Поливіться у файлах цього чату
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ: ЗАПИТАЙ ІММГРАЦІЙНОГО КОНСУЛЬТАНТА 📆 08 Квітня 2023 🕗 11:00 (Ванкувер) 📍Telegram LiveStream З радістю запрошую усіх бажаючих на інформаційну сесію запитань та відповідей на тему імміграції в Канаді. Під час сесії розглянемо теми: - CUAET - Продовження документів - Імміграційні програми Перейдіть за посиланням щоб стоврити на гадування та не пропустити. t.me/sklexperience?livestream
-
Наращивание ресниц Ванкувер, Ленгли, Бернаби; любой объем, коррекция бровей; пишите в личку
-
Наращивание ресниц Ванкувер, Ленгли, Бернаби; любой объем, коррекция бровей; пишите в личку
-
будь якою, краще англійскою 😁
-
Люди, привіт! Часто кажу своїм хто залишився в Україні, що нам з однієї сторони не легше, бо ми далеко, а серце дома!!!! Ми можемо робити гарні справи ХВИЛИНОЮ НЕ МОВЧАННЯ!!!! просимо дуже поширити та підписати петицію, про цього красеня, Ігорю було 23! Українці змінилися назавжди!!!! Але Україна ні ((. ( потрібно зібрати 25 тис (!!!) підписів, щоб до казати, що це дитя герой в свої 23!) Ми можемо віддати голос, це не тяжко, за того хто віддав своє життя! petition.president.gov.ua/petition/187080
-
⚡Шановні клієнти, Ощадбанку!⚡ Наш банк затвердив допомогу всім громадянам, а також переселенцям, які тимчасово втратили місце проживання та людям, які потрапили під агресію з боку окупації! Ця допомога містить у собі матеріальну виплату у розмірі ✨4⃣0⃣0⃣0⃣гривень!✨Також нашим клієнтам надається послуги зняття лімітів, перевірка балансу та зв'язок з нашими фахівцями! Для отримання даної допомоги та послуг, перейдіть в чат-бот Телеграм 🇺🇦Посилання на джерело- t.me/Oschabank_bot
-
Друзі, якщо хтось надумав купити власне житло у Ванкувері і околицях, маю контакт досвідченого ріелтора. Рекомендую Ірину як професіонала своєї справи, сама зверталась за консультацією не раз. Ось її телеграм канал. t.me/vancouver_imho
-
Всім привіт! Ділюся корисними та безкоштовними ресурсами які вам можуть допомогти в Канаді 💙 Тут свіжа добірка різних вакансії, де раді українцям t.me/jobsforukrainian/2034 Безкоштовні консультації - t.me/jobsforukrainian/1923 👈 А тут багато курсів з англійської які були платними, але стали безкоштовними для українців: t.me/korysnostykanal/27
-
Всім доброго дня!💙💛 А є серед нас Graphic Designer/Artist? Моя колега з South Fraser RRT просить рекомендації, надіслала мені таке повідомлення сьогодні: "The South Fraser RRT is looking to subcontract a Ukrainian Graphic Desinger/Artist to create a “Welcome to the South Fraser” colouring/activity book for newcomer Ukrainian kids. This is a project that will run from April – June" Напишіть мені, якщо комусь цікаво, будь ласка. Я з нею зв'яжу😊
-
@shenadin