Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
instagram.com/ukraineharmony?igshid=YmMyMTA2M2Y= Може хто не знає - це організація, яка допомагає з речами, в основному з одягом (дорослий та дитячий), і багато чого ще. Приходьте у відкриті години (час зазначається в телеграм-групі, посилання в кінці) і беріть що потрібно. Будь ласка, якщо є змога - поширьте в свому інстраграмі один з їх останнії дописів, щоб про нього дізналось більше потребуючих допомоги людей або просто підтримайте акаунт лайком) Дякую за увагу☺️❤️
-
Всім привіт може хтось знає ссилки по пошуку житла та роботи?
-
Доброго вечора, можливо хтось з таким стикався.... Я з дітьми приїхала по електронній візі, подалась тут на вклейку візи в паспорт, мені прийшов запит і візу вклеїли, а дітям прийшов новий ворк перміт на пів року замість на 3 і все. Що робити, можливо хтось знає до кого можна звернутись проконсультуватись?
-
Ой, я точно не пам'ятаю, здається щось біля 250$, але я відправляла велику коробку десь кг 18
-
Привіт. Скільки вам посилка вийшла? Я дивилась в районі 200$
-
Паспорти ті самі, можливо я щось неправильно заповнила
-
ксенія
-
ксенія
-
До речі GROUSE MOUNTAIN EASTER ON THE PEAK (SATURDAY APRIL 8TH & SUNDAY, APRIL 9TH) Face Painting & Balloon Twisting in Bunny Burrow (by donation): Peak Chalet, 10am-1pm Crafts in Bunny Burrow: Peak Chalet, 10am-4pm Easter Movies: The Theatre in the Sky, 3pm & 6pm Easter Egg Hunt: The Light Walk, 1:30pm Easter Ski/Ride Scavenger Hunt: Blue & Green Ski Runs, 9am-close S’mores (by donation): Firepit outside Peak Chalet, 4-5pm
-
Не можу зрозуміти
-
Ні в дітей паспорт закінчується в 2025 році, я подавала заявку на вклейку візи в паспорт, оскільки ми приїхали по електронній візі, я не подавала на заміну перміта.... Я не можу зрозуміти, напевно щось не те дітям вказала при заповненні анкети. Але навіть якщо так то це не логічно з їхнього боку давати перміт на пів року, якщо є дійсний до 2025 року