Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Підкажіть будь ласка, де найлегше здавати road test? Так, я знаю, що це вже обговорювалось мільйон разів. Так, я настільки лінивий, що не хочу шукати інформацію, через функцію пошуку.
-
Все работу люди ищут на сайтах индид, линкедин, фейсбук, крейглист. Некоторые приходят в work BC который от вас ближе, региструешься и они могут помочь с некотыми вещами. По мнению многих людей особо работы они не предлагают могут подсказать какая нужна лицензия, могут предложить помощь подготовить резюме. Но основная забота найти работу лежит на вас.
-
Уточните пожалуйста, о какой регистрации карточек идет речь? Вы подаетесь на msp? Что-то не помню там никакого номера приглашения... можно скрин оригинала на английском (не через переводчика)? Можно в личку.
-
Багато знайомих місцевих рекомендують Langley. Ми тут живемо, також буду сдавати скоро тут, можу поділитись досвідом))
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Anonymous - $3 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥] Зібрано $3503 з $3500🏁
-
Я плачу 80 з усім
-
Shaw я маю. Мені подобається
-
35$ в Ванкувері , потім відправка до Вікторії 20$, в Вікторії 62$ здається, потім те, що прийшло з Вікторії відправити до Едмонтону 72 плюс відправка 23$, і відправка до Києва не дуже дорого , не пам‘ятаю може десь до 30$