Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всем привет. Нашла 2х комнатную квартиру. Ищу соседку во вторую комнату. Контракт с 1 Октября. Остановка Skytrain: Royal Oak, Metrotown - 500 метров. Рядом ТЦ, магазины, кафе, вся инфраструктура. Только 1-ой девушке (без животных) уже работающей. Цена: 1050 $ в мес. + 50% депозит. Если есть кто в поисках комнаты пишите в личку. Ирина. @irina_ozm
-
www.facebook.com/marketplace/item/960406265046717
-
Всім привіт🤍 Здається квартира 1 bedroom в Port Moody з видом на гори на 23 поверсі, заїзд з жовтня. Затишний спокійний район, немає бездомних, поруч є багато закладів і великий продуктовий магазин,приємні власники (поляк і японка), а також до станції метро 5 хвилин пішки. Допомагаємо нашим власникам знайти тенантів оскільки переїжджаємо з Канади. За всіма деталями пишіть або мені в особисті або відразу напряму власниці🫶🏼 p.s. цієї дивної люстри там вже нема, зараз там висить звичайна:)
-
Добрий вечір. У мене є питання до тих хто робив українську довідку про несудимість в Канаді. Я знайшов кілька варіантів щоб зробити це онлайн, але хочеться почути відгуки людей які користувалися цими послугами. Сайт посольства який говорить що можна відправити фізичний лист canada.mfa.gov.ua/en/consular-issues/5371-vitrebuvannya-informaciji-pro-nesudimisty-vid-kompetentnih-organiv-ukrajini Якийсь kyiv legislation center яким достатньо відправити паспорт на електронну пошту і ust group яким також досить відправити паспорт в електронному вигляді (не прикладаю веб сайти цих двох сервісів так як не впевнений що це не scam). Здається, що варіант з посольством найнадійніший, але мені потрібно отримати документ в найближчі 2-3 тижні, і я не впевнений що такі терміни можливі через посольство тому і питаю вашої поради
-
Вы в Сюррее приходили?
-
В Сюррее в 6 утра уже 15 человек стоит, а открывается с 8.30 🤣🤣🤣
-
ні, у Коквітламі
-
To be honest, I get $10,200 after investing $1000, which I never expected. I didn't pay any fees or withdrawal fees, thanks for putting a smile on my face, contact her and thank me later when you receive your profits Apply via the link.❤️❤️❤️ t.me/+fsgiufVxWak1Y2M0
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Хочу відправити маленький конверт, з України. В кого є досвід, скільки часу йде посилка і яка орієнтовна вартість?
-
Укр пошта 1500, відправляли дипломи і документи. З Київа - 7 днів
-
✨Рaccылкa вашего объявления по чaтaм США на ayдитoрию больше 7,5 млн человек (Другие гео тоже есть) ✨Peaкции на сooбщения ✨Пapcинг yчастников гpyпп, инвaйты ✨Сoздaние бoтoв 🍹Пoчему я? 🧩Я не из тех рaccыльщиков, кто купил какой-то coфт с oгpaничeнными вoзможнoстями и побежал пpoдaвaть свои ycлyги 🧩Мой coфт полностью coздан мной и мoей кoмaндoй, поэтому он адaптивный и peзультaтивный. Coфт не продаю, по этому поводу не писать 🧩Умeю oбхoдить бaн aккayнтa 🧩Не даю гpoмких oбещаний, чтобы вы поскopее зaплaтили, как делают многие, а чеcтно oтвечаю на вaши вoпрoсы 🧩Вникаю в каждую cфepy, пoмoгаю с текстами и пpeзeнтацией 🧩Бoтoв также paзpaбатываю вpyчнyю, а не на кoнструкторе, где вы ещё до конца жизни будете плaтить за этого бота и стpaдать от тeхнических пpoблем. Я пишу бoтa и он oстаeтся у вас нaвсeгда, без дoплат