Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
✨Рaccылкa вашего объявления по чaтaм США на ayдитoрию больше 7,5 млн человек (Другие гео тоже есть) ✨Peaкции на сooбщения ✨Пapcинг yчастников гpyпп, инвaйты ✨Сoздaние бoтoв 🍹Пoчему я? 🧩Я не из тех рaccыльщиков, кто купил какой-то coфт с oгpaничeнными вoзможнoстями и побежал пpoдaвaть свои ycлyги 🧩Мой coфт полностью coздан мной и мoей кoмaндoй, поэтому он адaптивный и peзультaтивный. Coфт не продаю, по этому поводу не писать 🧩Умeю oбхoдить бaн aккayнтa 🧩Не даю гpoмких oбещаний, чтобы вы поскopее зaплaтили, как делают многие, а чеcтно oтвечаю на вaши вoпрoсы 🧩Вникаю в каждую cфepy, пoмoгаю с текстами и пpeзeнтацией 🧩Бoтoв также paзpaбатываю вpyчнyю, а не на кoнструкторе, где вы ещё до конца жизни будете плaтить за этого бота и стpaдать от тeхнических пpoблем. Я пишу бoтa и он oстаeтся у вас нaвсeгда, без дoплат
-
Hey guys, Мені необхідно зробити довіреність для відкриття компанії в Україні, порекомендуйте будь ласка нотаріуса хто би міг це зробити швидко Вдячний 🙏
-
Краще робіть через ГКУ в Едмонтоні. Бо Канада не є підписантом Гаазькою конвенції, тому слід буде робити консульську легалізацію для використання цієї довіреності в Україні. І все одно звертатись до консульства, тільки це буде набагато довше, + додаткові витрати
-
www.youtube.com/watch?v=wurXyYF6qI8
-
Вітаю усіх, хочу відвідати Ванкувер на кілька днів, підкажіть місця які 100% потрібно було би побачити Буду дуже вдячна 🐈🌸
-
❗ Повідомлення для батьків ❗ Онлайн школа програмування проводить набір на творчий курс "Digital Art" Для дітей від 8-17 років Що Вас очікує ⁉️: 💙Навчимо редагувати фото будь-якої якості та професійно монтувати відео🤩 💙Дітей які освоїли наш курс чекає перспективне майбутнє в професіях: фотограф, дизайнер,редактор та художник 💙 Відкриття нових можливостей для самовираження 😊 Відкрий для себе унікальний світ цифрового мистецтва📸🎨 ❗Кількість місць є обмежена❗ Вже зацікавилися? Тоді пишіть слово "АРТ" в особисті повідомлення, і отримуйте БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ у подарунок 🎁 Реєстрація вже відкрита☺️
-
зависит от того как быстро вы найдете свободную дату в медицинский центр В две недели не уложитесь
-
Всім привіт, скажіть скільки приблизно займає по часу зробити мед огляд по приїзду в Канаду? Сам процес, не 90 днів які даються на дедлайн
-
Опитування з приводу отримання PR docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxNuJxaQZ-UD-B2we1aYz52_phi6wy-ZR8W5Pck9fpeBkFuA/viewform?fbclid=PAAaa7Bje5KmA3RgJKKC8IePfN7c9iKKi0xwT1nXV-zdYNdQrtZkvqTS-xpEM_aem_AXWoN4hlNE8Tk1-jBO1JgJ9jUvZnDRS7dVulsVk7gDpkKjLPPzpJpsUrxTtVafGVVoo
-
Порекомендуйте будь ласка стоматолога. Щоб почистили дрібний карієс, за один прийом, а не розтягували, на декілька
-
Спасибо, а если не сделать за 90 дней, всё ещё можно будет пройти отдельно не по cuaet?
-
Поняла, спасибо!
-
Это Обязательное условие для подтверждения визы CUAET. Если вы его не выполнили и уехали из страны , то вашу визу при попытке повторного въезда могут анулировать и развернуть обратно в аэропорту, поскольку будет отметка о нарушении в вашем иммиграционном файле
-
И соответственно WP уже не светит
-
Сам процес за день
-
http://www.drirenamota.ca Irene Mota. Дуже професійно робить свою справу.
-
Головне, в погоні за всіма безкоштовними плюшками - не забувати будувати своє нове життя тут, карʼєру чи бізнес. Часто люди, так захоплюються різними програмами допомоги, що взагалі забувають про все інше
-
Ви отримаєте 3000$ + можете податись на провінційну фінансову допомогу. Також думаю, що є якась допомога від різних церкв.
-
Реально