Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт всім 🙌🏻 Скоро у мене ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З ММА🌏 якій проводиться в Албанії на якому я буду представляти мою країну Україну 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ми з моєю командою знайшли спонсорів щоб оплатити проживання, харчування і ліцензії. В остайній тиждень нас підвела одна людина з білетами і ми залишилися без них. В остайні дні ми намагаємося знайти гроші на білети. Якщо хтось має бажання допомогти буду буде вдячна Дукую наперед за любу підтримку! Я протягом довгого часу тяжко тренірувалася і вклала дуже багато зусиль в цю справу тож я хочу поїхати туди і виграти цей світ‼️ Всім добра і миру ❤️ Залишу тут мій INTERAC e-Transfer®👇🏻 [email protected] Також в інстаграмі ви знайдете больше інформації @pankiv_marta
-
Віддам безкоштовно ліжечко 0-6, каляска зі зйомним автокріслом 0-6,та каляска на 0+ . Уживане. Все розкладається для зручного транспортування.Норт Ванкувер I will give away a crib 0-6, a stroller with a removable car seat 0-6, and a stroller for 0+ for free. Used Everything unfolds for convenient transportation. North Vancouver
-
Привіт. Потрібна кімната мама та дитина 12 років з 1 грудня. Бажано Річмонд. Дякую! Можливо хтось шукає сусідів!) гарного дня
-
Доброго дня! 📲 Наша команда @obsessed.agency шукає SMM-проекти на ведення зі знижкою на перший місяць спільної роботи 20%. Маємо вже досвід роботи з канадськими фірмами🇨🇦 Послуги: - допомога у визначенні цільової аудиторії ⁃ ведення профілів експертів, професіоналів, бізнесів ⁃ Персональний підбір стиль ведення контенту ⁃ Налаштуватися реклами через Facebook ads ⁃ створення фото/відко контенту, креативів, reels Щоб зорієнтуватись в ціні стандартний пакет 1090$ !870$! Зі знижкою( контент план, 16 постів, 4 рілса, 90+сторіс, телефонні зйомки, одноразове налаштування реклами) Всі матеріали залишають у вашому доступі на гугл-диску. instagram.com/obsessed.agency?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Привіт всім.Можливо хтось шукає собі інтернет провайдера. Хочу порекомендувати інтернет від цієї компанії. Обрав пакет за $65 на швидкості 1500 Мбіт/с і рік Disney+ безкоштовно. Безкоштовне встановлення, перші 3 місяці безкоштовно. Немає кредитної перевірки та передоплати. Дуже хороше обслуговування та швидке підключення. Рекомендую для всіх, хто шукає надійний інтернет.
-
instagram.com/vanlove.photography Я можу) Цьогорічні декорації можете переглянути у закріплених сторіс “Christmas “
-
⚡️t.me/CanadaChatUA
-
Усім привіт шукаю механіка який може допомогти настроїти карбюратор на мотоциклу. Honda VFR750F
-
Hiring !!! Job Type: Full time/Part time Position Available Good You will be working for 3hours daily, 10am - 1pm or 5pm - 8pm depending on your preferred shift. You'll be working 5 times a week. Do you have * ** Data Entry * ** Call Center Representative * ** Customer Service *** No experience needed we train. Pay:$31.75per hour Flexible Schedule Requirement:Basic typing and ability to follow instructions Schedule: Monday to Friday/Weekends DM ME IF YOU ARE INTERESTED.
-
Am here to share Mr Michael Hudsonfx company name to the world for he goodness towards my life and others, am sharing this testimony because of people who are interested to invest but they are afraid because of scammer, and true, true there are so much scammers everywhere using people testimony to dicieve people and collect their money but am here to tell you the best and trusted place to invest in, Mr Michael Hudsonfx is the best, my first investiment of $3500 goes with fear because I have experience several times of scamming but my fear turn to good after 2days I got huge amount of $40,000 as my return and that is why am boosting with him name because he made me who are mine today and I want you too to benefit from him company and share your testimony join the channel and get started.... @Bithudsonfx t.me/MichaelhudsonfxpaymentplatfromFX
-
Якщо ціна доступна))
-
Напевно так
-
Канадець в Mission підійде?
-
Всім привіт , хтось знає , ми хочемо взяти машину в аренду але права ще не міняли , чи це можливо ? Ми тут тільки 4 тижні