Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
For a start I deposited 800 to test the trading investment and she proof herself as an expert, i got return of $8,000 in 48hours without stress or delay, it's nice trading with you Mrs @Fellicia_Tobesime. 🔽🔽🔽🔽🔽 @Fellicia_Tobesime @Fellicia_Tobesime t.me/joinchat/xmBoTSDlUX45ODlk
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 7-8 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Hello everyone !! I am looking for someone who wants to work full time and part time (3 to 5 hours a day), working on Saturdays and Sundays, weekends, good salary. If you really want to work. Send me a message now.
-
Привіт! Плануємо переїзд в Ванкувер з Європи У мене є віза по програмі Куаед, у жінки і дитини до сих пір не прийшла відповідь. Шукаємо хто може проконсультуватися та допомогти по прильоту мені з документами, страховкою, банківським рахунком і тд, а також подати заяву на отримання PR по програмі возз'єднання з родичами (братом) в Ванкувері. Є волонтери, чи люди які за якісь невеликі кошти можуть допомогти з всіма процесами, щоб не втрачати час і не наробити помилок?
-
Привіт! Підскажіть, будь-ласка, у когось є контакти якогось перевізника, нам піаніно перевезти
-
Можливо, і через великі компанії які в аеропортах знаходяться і через Turo додаток на телефон, в Turo для нас вийшло дешевше.
-
Заходьте на гугл мапс і по рейтингу дивіться хороші заклади. Ціни переважно будуть одинакові
-
Підкажіть будь ласка, через який час подавати заяву на новий ворк перміт після медогляду? Скільки часу повинно пройти, щоб результати підтягнулися?
-
⚡️Якщо Ви вирішили іммігрувати до Канади або плануєте це, ласкаво просимо Ми в Telegram t.me/UA_Canada_Cuaet– 📱 ✅Інформаційний проект для українців в Канаді, ділимося досвідом: ▪️Вебінари з ліцензованими спеціалістами; ▪️Інформаційна підтримка; ▪️Пошук житла; ▪️Пошук роботи; ▪️Отримання PR, та інше; Ми в Instagram - www.instagram.com/ua_canada_cuaet/ Наш Youtube - www.youtube.com/@UA_Canada/streams
-
Привіт! З вихідними! :) Хотіла поділитись класним івентом, що мої друзі організовують - Sound Bath for kids! В неділю о 12 годині!) Приходьте! Дуже рекмендую!
-
Я собираюсь. Как раз смотрю билеты
-
Ну вот, а я думал с красивой девушкой познакомиться)))
-
А можно к вам присоединится мой отец? Очень хочу его обрадовать, но сама не большой фан
-
Есть шанс, что на фоне общих интересов подружатся с батей и девушка отойдёт на второй план, так как по ее словам она - не фанат 😅 (Никому не в обиду, просто пофантазировать, как вариант развития событий) Особенно, если ещё рыбалка какая зайдет... 😁
-
Добрий день їду з України можу привести невеличке замовлення пишіть в приватний чат дякую
-
I want to sincerely tell you how i earn massively in this investment platform i started with $300 and I got back $3,300 in just 48hours of trading session without any fees or charges. This platform is the best i have ever seen so far safe, trusted and legit follow up with his link below to participate and see proofs. @Mike_P_Hector t.me/joinchat/a6uGjah2cHNlNTY8 t.me/joinchat/a6uGjah2cHNlNTY8