🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Добрый день, поделитесь опытом или может кто-то слышал что-то, как обстоят дела с PR работая мастером маникюра официально? Буду рада любому совету
-
Район города?
-
Телефона её у меня нету. Но зайди в фейсбук, найди Кристину. Она хороший мастер в ист килдонан тебе не далеко.
-
Добрый вечер! Девочки мастера, подскажите пожалуйста на каких условиях вы работаете в салонах здесь. Понимаю, что ситуации разные и все договариваются по разному. Просто хочу хоть получить примерное понимание какие есть варианты. Завтра иду в салон общаться с работодателем, поэтому хочу быть подготовлена Заранее спасибо 🙏
-
Условия тут далеко не те , которые хотелось бы , к сожалению . На стажировке все равно было , как я работаю , показали , как они работают , и попросили так же делать . Ставка почасовая , платиться за часы , которые именно работаешь с клиентом .
Из хорошего : система benefits , стоматолог , массаж , и все такое ) -
Вітаю,вибачте ,але поки трохи не по темі. Дівчата дайте ссилку на групи Ванкувера, треба порада .Або хто переїзджав з аеропорту Ванкувер до аеропорту Абоьсфорд (відстань між ними 70км) але Гугл так все заплутано пояснює.Взяла квитки і тільки зараз додивилась.
-
Фул, 4 дня
-
Привіт) хто займається ламінуванням вій в Калгарі і працює на InLei. Скажіть чи є магазини з цією продукцією чи потрібно замовляти в інтернеті?
-
Чому ж немає? Є. Просто такі салони важче знайти. Більшість салонів зацікавлені платити вам погодинну оплату, бо це їм вигідніше
-
Шановні Майстри Краси і наші прекрасні Дівчата!Може хтось підкаже що тут робити з волоссям?Воно стало сухе і виглядає як немите постійно😱Шампуні маски кондьори для волосся нічого не міняють 🥵Питала в аптеках кажуть сухий клімат нічого не зробиш.Але треба щось робити 🙏Вдома я помила і пішла.А тут замучилась.Підкажіть будьте ласкаві 🙏