🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Доброго дня , а в яке місто ви плануєте летіти ?
-
Дівчатка 🙏🏼 Кто делает маникюр 💅? Калгари , район SW, возле даун тауна?
-
Дорогие девушки🌹 приглашаю вас на белково-молекулярное восстановление и питание волос!
Которое не только придаст блеск и изменит на вид ваши волосы ,но и глубоко проникнет в стволовые клетки,обогатит всеми необходимыми веществами,а так же защитит от холодной температуры сейчас и на долгое время!🥰 Бонусом уберет волны,пушистость,нейтрвлизует тусклость и облегчит вашу жизнь🙅🏼♀️НИКАКИХ ежедневных укладок!
Запись в ЛС😉✍️ только ЭДМОНТОН!
-
💥💥💥 Запрошую всіх на 💥💥💥 Японський масаж обличчя Кобідо
Calgary, SE, район станції Heritage
Мета Кобідо - підняти шкіру обличчя через використання рухів шиатсу і терапевтичних технік, що стимулюють нерви особи, які доходять до клітин особи. Вони покращують потік крові. Цей древній шлях краси, що відрізняється від інших видів масажу, розглядається як освіжаюча процедура, яка стимулює колір шкіри, покращує циркуляцію, розслаблює і сприяє зростанню колагену з часом. Вважається що масаж обличчя Кобідо надзвичайно ефективний для лікування сухої і жирної шкіри, зморшок, вікових плям і блідого кольору обличчя, а також мігрені, головних болів і сезонних розладів здоров'я.
-
Девчонки 🌺 Предоставляю такие услуги маникюра:
- Комбинированный маникюр
- Покрытие гель-лак
- Наращивание полигелем
- Наращивание гелем
- Френч техника
Инстаграм: instagram.com/darya_nailsmasters?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня,шановні учасники групи. Кожного дня все більше нових учасників, котрі працюють у сфері краси або планують у ній працювати, долучається до нас👌 Тому найвищий час розміщувати пости з детальною інформацією про те як все ж таки майстри можуть отримати ліцензію. На початку хочу підкреслити, що якщо Ви плануєте працювати у салоні то Ввм ліцензія не потрібна, так як в цьому випадку ліцензію повинен мати лише салон. Якщо ж Ви все таки вирішили отримати ліцензію то вимоги по отриманню ліцензії залежать від провінції, в котрій Ви проживаєте.
-
Перш за все розпочнемо з перукарів:) хотіли би поділитися офіційним сайтом уряду Канади, на якому розміщена детальна інформація по кожній провінції з вимогами по отриманню ліцензії
www.jobbank.gc.ca/marketreport/requirements/16445/ca
-
Якщо розглядати як для прикладу провінцію Альберту, то є декілька способів як отримати ліцензію.
- Ви повинні закінчити навчання. Всі деталі за посиланням:
tradesecrets.alberta.ca/trades-in-alberta/profiles/0424/
tradesecrets.alberta.ca/become-certified/out-of-province-certificates/
- Другий спосіб думаю пасуватиме більшості перукарів, тому що отримати ліцензію Ви можете на основі Вашого досвіду роботи ( Qualify based on Work Experience )
tradesecrets.alberta.ca/become-certified/qualify-based-on-work-experience/
Якщо бажаєте, отримати дану інформацію українською мовою - будемо раді Вам допомогти.
-
Доброго ранку,дівчата! 💛💙 Я перукар з 6-річним досвідом. У Торонто. Роблю всі види фарбування та стрижок. Фарбую професійною італійською фарбою Inebrya. Приємні ціни. Поки що працюю на дому у клієнтів.
Мої роботи : instagram.com/sofiko_est?igshid=YmMyMTA2M2Y=
За прайсом та всією іншою інформацією, будь ласка, звертайтеся в приватні повідомлення. Всім гарного дня!
-
Здравствуйте! Я мастер ногтевого сервиса с большим опытом🤗 маникюр , педикюр, все виды дизайна и парафинотерапия🤗 работаю каждый день и по вечерам и по выходным, для вашего удобства🤗 принимаю в Виннипеге! Мои работы можно посмотреть тут www.instagram.com/p/CkWWCfsOQdB/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Подскажите пожалуйста может есть здесь мастер в Едмонтоне который может уколоть гиалуронку в губы. (0,4) для увлажнения губ (не увеличение)?
-
За посиланням на офіційному сайті Канади можете отримати інформацію по професії та вимогам щодо отримання ліцензії у кожній провінції Канади
www.jobbank.gc.ca/marketreport/requirements/16445/ca
-
Здравствуйте, меня зовут Татьяна. Я подолог. Делаю гигиенический и медицинский педикюр. Работаю с такими проблемами, как:
- вросший ноготь;
- деформированный ноготь (установка коррекционных систем);
- зачистка грибковых ногтей;
- онихолизис;
- онихогрифоз;
- мозоли;
- бородавки;
- гиперкератоз;
- гипергидроз.
Работаю в Foot Practice Calgary instagram.com/footpractice_yyc?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Мой кабинет находится в салоне We Do Esthetics 6036 3 ST SW #104 Calgary, Alberta
-
Сьогодні в моєму інстаграм блозі в сторіз інформація про безкоштовний переліт до Реджайни, Саскачеван, шукайте marina. mnuts. ca
-
Розглядаю Альберту і БК, але ще не остаточно. Поки чекаю дитячі схвалення. Якщо цим часом вдасться десь заочно знайти роботу - це буде ідеально, туди і поїду.
-
Здравствуйте, я - мастер МАНИКЮРА и ПЕДИКЮРА, с опытом ,приехала из Одессы в Ванкувер.Хочу предложить вам качественный маникюр с использованием отличных материалов по носибельности! Принимаю в Центре города , недалеко от станции Метро Yaletown или City Centre. +380679601364 Вайбер +1-236-838-7129 ; Мои работы можно посмотреть : www.instagram.com/radionovajul_nail/