🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
До сухого волосся додалась ще й перхоть після першого миття. Можливо хтось підскаже як вирішити цю проблему? Раніше цієї проблеми у мене не було
-
Це вже залежить від багатьох факторів. Починаючи з салону, вашої кваліфікації і від того як ви домовитись
-
В мене теж таке було. Ще свербіла шкіра на голові неймовірно. Через місяць може 1,5 стало нормально все. Думаю що шкіра просто призвичаїлася.
Але на початку я використовувала шампунь і бальзам для шкіри голови від head and shoulders( знаю що краще не використовувати його), але мені допомагало дуже від свербіння. Потім як пройшло я знову стала використовувати свій шампунь.
Якщо хочете можу фото вам вислати тої серії head and shoulders
-
Доброго дня.Підкажіть чи в Монреалі треба ліцензія майстру манікюру і перманенту? Дякую
-
Привіт. Дівчата, підкажіть, будь ласка. А є що робити в Канаді майстру електроепіляції? Може хтось щось знає про ліцензування? Бо я знаходжу, що дана діяльність ніби його не потребує, але ж дивно якось... Якщо тут є такі майстри - з задоволенням поспілкуюсь в приватних.
-
Знаю що залежить від провінції.От питала за Монреаль....мовчать
-
Так багато учасників)))а відповіді нема(((нажаль
-
Если будете на себя работа то нужна. Здесь ранее писали девочки, что Делали себе лицензию те кто занимается маникюром, точно цену не помню около 250$с. Если устроитесь в салон работать то не нужна лицензия. Это то что в Альберте касается. Остальные незнаю.
-
Попробуйте поиск по словам в группе. Информации пишут много в группе если ею владеют. И когда есть время.
-
Подробности к сожалению незнаю. Это лично мои наблюдая того что тут в группе писали мастера маникюра.
-
Дякую
-
Как вариант, зайдите в список участников группы, посмотрите у кого рядом с именем стоит МАНИКЮР, и возможно это девочка-мастер и напишите в личку. Я лично так и подписала себя, если кому то будет информация нужно то легче найти.