Косметичка Ванкувер
-
Привітик дівчатка, збираюсь їхати з Канади, тому розпродаю речі: 1. Куртка демісезон, нова з біркою на розмір М. - 25 CAD 2. Піджак H&M новий з біркою, S, але більше підійде на М. - 25 CAD 3. Шубка зі штучного хутра. На XS-S. Недолікі відсутні - 35 CAD 4. Гірськолижна куртка на розмір S - 15 CAD, недоліків нема, дуже тепла. 5. Плойка, робить крупні хвилі, стан нової - 25 CAD 6. Сумка Calvin Klein - нова, недоліків немає, 70 CAD Забирати в Річмонді.
-
Всім доброго дня. Переїжджаю з Канади, продаю багато дорогих речей, профіль фейсбуку де вони виставлені в мене в описі профіля (українцям даю знижку 10 долларів за кожну річ). Тут хочу спитати чи нікому не потрібні ці речі, бо в нас дуже мало часу з ними розібратися, якщо не зможемо продати, то треба буде викидати. Виставте ціну за яку ви купили б та пів ціни я скину на ЗСУ з підтвердженням донату. Забирати біля PNE Vancouver до вечора Понеділка
-
можно мне в личку ссылку ваш профиль в фейсбук где вы выставили вещи? спасибо
-
Привет! Посоветуйте пожалуйста классного мастера по маникюру (комбо) в районе Нью Веста?
-
Добрый день. Ищу мастера который занимается афрокосами. Пожалуйста откликнетесь🤞
-
Дякую, що порадили її❤️
-
Всім привіт! Я на днях шукала майстра по перманенту. Хочу залишити відгук за Еліну www.instagram.com/ek.bebeauty?igsh=MXh5eDY4Z25vaG5hNA== Професійний майстер з досвідом! Я рада, що знайшлося віконце і я потрапила саме до неї! Час пролетів дуже швидко і я задоволена результатом на 1000%🔥🔥🔥 Якщо шукаєте майстра по перманенту, то раджу саме її!! Знаю, що ціни будуть підніматися, так як такого дешевого прайсу ні в кого не має тут 🤫 встигніть записатися, поки є можливість по старій ціні❤️
-
www.instagram.com/dari.nails.nw?igsh=NzJwZjF3ZDJwb2F1
-
ВАКАНСИЯ мастер по НАРАЩИВАНИЮ РЕСНИЦ! 👋Я в поиске мастера по наращиванию ресниц к нам в команду beauty space "FOR YOU". ✨Работа на процент ✨Готовая клиентская база ✨Материалы и инструменты все предоставляю ✨Возможность обучаться и развиваться вместе со мной. От вас умение делать свою работу и готовность работать в коллективе ! Писать: www.instagram.com/snezhana_kochura?igsh=Z2M2NjhyazN5enNl&utm_source=qr
-
Дякую ♥️☺️
-
Привет девочки 👋 Делаю ресницы от классики до mega обьема . ЛАМИНИРОВАНИЕ БРОВЕЙ + ЛАМИНИРОВАНИЕ РЕСНИЦ в этом месяце скидка -20%. 📍6555 Bonsor Ave , Burnaby от метро остановки Metrotown 5 мин пешком . Для связи в личку и просмотра работ : nails_lashes_vancover
-
Привет девочки 👋 Делаю аппаратный гель лак маникюр , аппаратный педикюр, наращивание ногтей гелем , поли гелем на нижнее и на верхние формы. 📍6555 Bonsor Ave , Burnaby от остановки Metrotown 5 мин Для связи в личку и просмотра работ : nails_lashes_vancover
-
Привіт всім! 🚪1732 Alberni street Запрошую на манікюр, педикюр та Sugaring, парафінотерапія , японський манікюр. Інстаграм - CozyEstetician -50% на кожну 7 послугу!!!
-
💵 ПОДДЕЛЬНЫЕ РУБЛИ И ДОЛЛАРЫ ✅ 0 ОТЛИЧИЙ ОТ НАСТОЯЩИХ 🤟 ПРИНИМАЕТ БАНКОМАТ 🔍 ЧТОБЫ УЗНАТЬ ПОДРОБНЕЕ, ПИШИ В ПОИСКЕ ТЕЛЕГРАМА: FGX700