Косметичка Ванкувер
-
Якщо хочете я можу забрати залишки та відвезти в українську церкву в Абботсфорді, та виставити все в своїй групі.
-
НЕСЛОЖНАЯ ЗАНЯТОСТЬ, с хорошей прибылью (400$ в день) — 1-2 часа в день — Места ограничены Ставь "+" мне в личные
-
НЕСЛОЖНАЯ ЗАНЯТОСТЬ, с хорошей прибылью (400$ в день) — 1-2 часа в день — Места ограничены Ставь "+" мне в личные
-
Привет, ищу мастера для сына, ему 2 года) Кто может подстричь или порекомендовать парикмахера в районе Coquitlam
-
Запрошую прийняти участь в крутому розіграші 🔥 Ви маєте можливість виграти 2 призи - Ламінування вій/брів - Депіляція двух зон на вибір Не упустіть свій шанс 👌 Переходь в інстаграм www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Я сама в Абботсфорді мешкаю, тому пропоную знаючи українську баптиську церкву та ще католицьке зібрання українців, знаю відділення ARCHWAY в Абботсфорді, де можуть забрати речі та віддати новоприбулим. Також в п'ятницю буду їхати в будинок в річмонді де мешкає декілька новоприбулих сімей. Тобто ці люди їздять місцевим транспортом і не мають можливості їхати і ще щось забирати. Така пропозиція з мого боку. Пишіть мені в приват, якщо вас так влаштовує, домовимось на ранок вівторка.
-
@Anya_Arora может сделать
-
Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Запрошую на манікюр та педикюр . Безкоштовно дизайн або стрази. Також потрібні моделі на нарощення тіпсами всього 60$ 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Якісні матеріали. Мій інстаграм: instagram.com/nail_manicure_olga_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗