Косметичка Ванкувер
-
Здесь с этим тяжко. Мне подруга отправила краску из Италии. Я пыталась договориться с украинскими магазинами, у которых раньше заказывала краску, чтобы они отправили ее мне в Канаду. Но все они отправляют только по Украине. Нужно было попросить кого-то в Украине, чтобы они заказали на свой адрес и отправили мне, но в Украине мне просить особо некого, многие знакомые поуезжали.
-
Дякую за відповіді!
-
Добрый вечер! Девочки, подскажите пожалуйста! Может кто знает, где тут магазины для кондитеров! Не могу ничего найти в обычных магазинах
-
Дорогі дівчата🌸 Пропоную послуги манікюру/педикюру/нарощування. 😎Працюю 5 років, проводжу навчання👩🏼🏫 Роблю ЯКІСНО і ШВИДКО. ❗️Так щоб все трималось до наступної процедури❗️ 🧼стерильний інструмент Велика кількість різноманітних дизайнів - аерографія, стемпінг, слайдери, фольга, втірка, камінці, акварель... і ще багато чого❤️ 🌟Працюю на матеріалах Luxio 👍🏻Ціни від 40$ на манікюр з гель лаком.
📍Адреса - 109 Ave, Surrey, BC (район Fraser Heights, від даун тауна їхати своїм ходом 1 годину)
💓Вам сподобається, в мене затишно, можна подивитись фільм чи послухати музику, пригощаю смачною кавою та цукерками 💕
Мій Instagram - instagram.com/annkey_nails?igshid=YmMyMTA2M2Y=
#маникюр #манікюр
-
Шановні дівчата, можливо хтось має ліцензію перукаря? Хотіла купити догляд в магазині, а виявилось що там продають тільки лінцензійованим майстрам. + цього магазину, що ціни як на опті. Можливо хтось може допомогли у придбанні? Modern Beauty maps.app.goo.gl/7k3D7gExedTpUYsK7?g_st=ic
-
Приветствую всех! Девочки, подскажите какие-то средства для ухода за проблемеой кожей здесь. Сыну 18 лет, прыщи на лице. Какие есть местные средства по уходу за кожей лица? Благодарю