Косметичка Ванкувер
-
Дякую
-
Лупи не має але дуже чешется шкіра, і тут в Польші дуже волосся стало випадати, ясно що багато залежить і від стресу який був півроку, тепер вже майже не стресу, і вітаміни пила, але й розумію що від шампуні також багато залежить
-
посоветуйте пожалуйста от лупы для мужчины
-
Це не в Україні! Це тут хтось з дівчат ділився своїм досвідом. І думаю що догляд за волосся і шкірою голови у кожного індивідуальний. Одним підходить , другим ні. Тому треба пробувати.
-
Я користувалась зеленим, мені допоміг. Але не кожен день, це як лікування від зуду, та лупи.
-
Дякую дівчата, буде з чого вибрати 😜
-
Дівчата, порекомендуйте шампунь будь ласка та кондиціонер. Не можу підібрати у масмаркет. Пробую по черзі різні. Дома подобався шварцкопф рожевого кольору та спрей на волосся після миття. Тут не бачу його. Можливо знає хто магазин з більшим вибором і який бренд. Буду пробувати
-
Мені дуже подобається сет шампунь/кондиціонер/піна для шкіри голови Nioxin Їх багато видів для різних типів волосся та шкіри голови. Використовую близько півроку – дуже задоволена якістю волосся.
-
в sephora хороший выбор
-
Спробуйте Vatika в суперсторі. Я собі вдома з Єгипту привозила. З часником мені найбільше до душі.
-
Є дуже класний Монат догляд , чистий без хімози і зупинив випадіння волося мені 🙏 Думала лиса буду