Український чат Ванкуверу
-
21 день, доречі це 21 День для кожної транзакції ? Чи просто кожен 21 день
-
Це жах якийсь
-
Olga Vovkotrub: Читаю багато дописів новоприбулих у Канаду, таких як я. Дивлюсь, що пишуть, а сьогодні мала нагоду бути присутня на одній зустрічі, де леді, яка в Канаді вже 15 років, розказала про свої лайфхаки швидкої адаптації. Ні на що не претендую, поділюсь парочкою думок, можливо комусь буде у нагоді. 1. У Канаді свої, інші правила, по-іншому влаштована медицина, банківська система, найм працівників та винаймання житла. Не намагайтесь обійти правила або "зломати" систему, навіть не намагайтесь судити що не так і як би було краще. Чому? Все працює багато років, і працює гарно. Подивіться на рейтинги країни, рівень і довжину життя та інші показники. Що з того для мене? Просто зекономите час та енергію, які вам потрібні у вирішенні ваших особистих питань у новій країні. Питань особисто Вас та вашої сім*ї, а не цілої країни, куди ми тільки-но приїхали. 2. Не намагайтесь порушувати правила та закони, тим паче навмисно. Чому? Бо це поганий старт. Порушення законів може призвести і до депортації. Що з того для мене? Всі можливі за законом наслідки і "шлейф" у вашій історії 3. Не женитесь за "шарою". Всі допомоги розраховані на людей, які їх дійсно потребують в поточний час. Чому не гнатись? Бо це поганий старт. Що з того для мене? У короткостроковій перспективі - шарова банка їжі, у довгостроковій - відсутність нормального доходу, але знання всіх найближчих фудбанків з їх чергами. 4. Пошук роботи. Робіть резюме під вакансію, під запит. Резюме - це не вся історія вашого життя і роботи, а те наскільки ваша кандидатура може бути корисною на даній посаді у даній компанії. Тобто "готовий до любої праці" не переводиться англійською:). Загалом кажучи, якщо потрібен маляр, то будівельник на всі руки не підійде - краще розкажіть що саме і скільки ви красили у своєму житті. І хай всім повезе!
-
Привіт , який домашній Інтернет порадите у Ванкувері
-
Telus Fibre найкращий і найшвидший, але раджу подивитись чи є в Вашому будинку novus або lightspeed. Вони перепродають інтернет від Telus та Shaw, але зазвичай в них дешевші тарифи
-
Дякую 😃
-
Привіт, порекомендуйте в який сервіс центр краще звернутися за номером сін ? Маю на увазі де менші черги)
-
І в мене так само не можна з дебіта на кредіт перевести кошти, хоча в банку вже прив‘язували карту 🙄 Робітники bank branch найчастіше абсолютно необізнані про те, як працює їх система, тому всі питання в CIBC краще вирішувати за телефоном, який вказаний на карті, там дуже приємні працівники
-
В контракті все це прописано. Grace period розраховується від statement date. Тобто якщо ваш statement period, наприклад, з 1 числа по 31 кожного місяця, то можна витрачати гроші кредиткою цілий місяць, а потім ще 21 день (у вашому випадку) відсотки не будуть нараховуватися. Переводити кошти з поточного рахунку на гасіння кредитки можна хоч кожен день. Ці переводи не будуть відображені в statement моментально, але банк їх «бачить» все одно і можна знову витрачати повний ліміт. Тобто якщо у вас ліміт $1,000 і ви за одну транзакцію витратили $950, то можна в той самий момент перевести $950 з поточного рахунку на кредитку і у вас знову буде $1,000 доступно до використання.
-
Всім привіт! Є запитання дуже важливе… У мене є гарна кицька, але з 19 до 25 мені терміново потрібно летіти в іншу провінцію. Тож питання…можливо хтось може взяти на перетримку мою малу? Вона їсть тільки свій корм, п’є воду, дряпає свою шкрябалку, та привчена до туалету. Лагідна і спить на своїй ліжанці. Немає запаху. З мінусів можливо для когось - активна і любить десь залізти, але взагалі не агресивна і дуже любить коли її няшкають:)
-
Добрий день! Маю трохи дивне питання, але занадто цікаво. Нещодавно почула думку, що у Ванкувері парфуми заборонені і ставляться до них упереджено (типу окремий транспорт? Щоб алергікам не пахло), а тінями і помадою користуються тільки повії. Правда ця людина там жила років з 12 тому. Чи правда тут настільки з цим "погано"? (Дивлюся просто на британську парфумерку і ледь сльози не котяться 🥲)
-
Дякую за збереження моїх маленьких фетишів 😂