Український чат Ванкуверу
-
Парфуми зазвичай заборонені в госпіталях, клініках тощо, часто також в офісах в залежності від політики компанії. Ну і в автобусі благоухати не 3 метри то теж дурний тон, але не висадять, припускаю) Макіяжем в повсякденні звісно користуються менше, в мене особисто ні тіней, ні помад немає, але з повіями то трохи занадто)
-
Та і теоретично що поганого виглядати як повія, якщо повія виглядає добре)
-
Це все стигми)
-
Гадаю на три метри доб'є тільки освіжувач повітря. Але дійсно дякую за досвід. Про це наврядчи напишуть у довідниках, а стандарти дійсно інші
-
Вони не заборонені, але у деяких організаціях радять обмежувати використання парфумів. В основному, парфумами зловживають представники Індії та Близького Сходу
-
Я не у захваті від деяких екстремалів у ліфті, коли аж кашляти хочеться, але легкі або хоч не тяжкі аромати мені подобаються)
-
Коли взимку проходиш повз і раптом квітень)
-
Я ціную парфуми за здатність створювати настрій. На жаль, чим натуральніші квіти, тим більше шансів що вони проживуть години дві максимум і близько до шкіри.
-
Дякую за попередження, було цікаво!
-
Чесно, намагаюся підготуватися морально до переїзду і зрозуміти які маленькі дрібнички можна з собою взяти
-
більшість зарядок, ноутбуків та такого іншого - може працювати і там і тут, тож уважно подивіться що на блоку живлення вказано. Ну і розетки тут інші, тому як хочете користуватися своїми приладами - то можна взяти ще мережевий фільтр, та через перехідник все це використовувати. На перший час зекономить вам час та гроші
-
Я замовила блок для телефону, і спробую пошукати для ноутбуку, або хоч перехідник