Український чат Ванкуверу
-
Ні(
-
Тільки кожного дня апдейтити, може з'являться місця
-
Так
-
Дякую
-
Це ви про який тест?
-
Схоже, ви переплутали чат. Тут такого немає.
-
G1 это в Торонто
-
Привіт 😃 Запрошую усіх на Різдвяний концерт, який відбудеться 7 січня у Ванкувері 😉 Різдво найкращий час для того, щоб пригадати українські традиції, співати колядки, куштувати смачні страви та насолоджуватися спілкуванням у колі рідних та близьких. На жаль, цьогорічне свято багато українців проведуть далеко від дому. І тому нам всім, як ніколи, у ці дні потрібні підтримка та відчуття єдності. Щоб їх отримати та відсвяткувати православне Різдво разом, я запрошую усіх українців Ванкуверу на Різдвяний концерт. 📌 Дата проведення 7 січня 2023 року о 17:00 На ньому ви зможете: - послухати українських колядок, щедрівок та новорічних пісень; - поспівати разом; - скуштувати 12 український традиційних страв; - отримати можливість виграти гарні подарунки. Вартість квитка 45$ Місце проведення повідомлю згодом👌 Я хочу нагадати кожному, що не важливо, де ви знаходитесь, самі чи з рідними, у вас завжди знайдеться місце, де ви зможете почувати себе, як вдома💛💙 Приходьте, щоб поринути в українські традиції святкування Різдва та допомогти Україні попри відстань та кордони.
-
Загін Кіноманів (Youtube) ГАЛУБОЙ АГАНЬОК, МЮЗИКЛИ, БОЛЬШАЯ РАЗНІЦА: Чим нас годував телевізор перед Новим роком? #ДоброПереможе - долучайтеся до збору на ЗСУ та отримайте бонуси від Київстар: kv.st/aOd Я вирішив згадати, що йшло по нашому телебаченню 10 років тому на новий рік та розібрати як на нас це впливало. Як культурна мішанина сприяла нашій русифікації? Відповіді у відео. Ярема Дух: www.youtube.com/watch?v=3aMO9qPhk68&t=748s Філософкиця: www.youtube.com/@filosofkytsia Patreon ZK - www.patreon.com/zagin My Instagram - www.instagram.com/gordienko_vital Twitter: twitter.com/HordiienkoZK?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Підтримати армію тут - savelife.in.ua Моя картка ПриватБанку - 4149 4993 4447 8704 Monobank - 5375411413042685 Instagram ZK - www.instagram.com/zagin_kinomaniv Telegram ZK - t.me/zagin_kinomaniv ZK Facebook - www.facebook.com/CinemaSquad
-
Отака історія)
-
Є фотки, але то зайве вже думаю