Друзі, а п'ятницю буде лекція на тему оподаткування в Канаді для працівників та self employed (але основна частина буде саме для працівників). Ми пройдемось по тому як в цілому працює система податків в Канаді, і розглянемо такі теми:
1. Як рахаються податки на доходи в Канаді, та як правильно розуміти прогресивну шкалу.
2. Різні типи доходів (доход з роботи, доход з бізнесу, capitap gain, rental income) та різні типи оподаткування.
3. Що такє податкові кредити і чому вам треба про це знати?
4. Які джерела інформації використовувати коли ви не знаєте як порахувати той чи інший дохід?
5. Податки для self-employed.
6. Де кращє рахувати податки?
Цього разу лекція буде в Holiday Inn (1110 Howe St, Vancouver). В цю п'ятницу - 6PM ресторан в готелі вже забукований.
Єдине момент - я захворів, сиджу вдома з температурою 38.5. Якщо я не прийду нормально до тями то, зробимо лекцію в онлайн форматі через Zoom. Тому буду апдейтити чат:)
Кому цікаво розглянути якісь особисті питання по податках - не соромтеся, пишіть сюда, або в приватні, я це включу все в лекцію😈
Більше деталей в моїй группі. Посилання на групу можно подивитись у в описанні мого профайлу. Дякую:)