Український чат Ванкуверу
-
Ну типу якщо брати Африку то у них там останні 500 років діч і міждержавні або міжплем'яні воїни. І наприклад їм на нас пофік. Країни ЛАТАМ типа свою валюту вводять і доречі можливо що років через 30-50 побачимо війну не між Китаєм і США а між ЛатАм і НорсАм. Тому всі як би ми не хотіли мають свої інтереси і нам будуть допомогати тільки до момента де ці інтереси перетинаються і де ми допомагаємо іншим. Щоб всі ненавиділи росіян - то рожеві окуляри. Та і нафіга. Треба не ненависть а ракети далекобійні. То взагалі різні речі
-
На кацапів і не витрачаю. А от іноземців іноді дьоргаю...іноді відповідаю кацапам лиш для того щоб то іноземці бачили бо то англ паблік і т.д...Один раз чувак написав " everything seems not so bad if people in Kiev or east of Ukraine keep leaving their life there..." то я його в сторіз тегнула під відео де дівчина труситься від вибухів і запитала " is this bad enough for you.." то чувака трошки порвало ))
-
Взагалі ппц в тому, я думаю що війни не закінчуються бо люди звикають до цього образу життя. Я навіть живучи в Канаді вже 12 років пам'ятаю перші місяці війни який був пиздець в відчуттях коли бачив що летали ракети і т.д. Зараз в мене, і я так бачу що в багатьох, це сприймається по іншому. І мене це насправді дико лякає. Тому що ти розумом розумієш шо то пиздець, але вже нема тих емоцій диких що як таке можливо, що були на початку. Ти звик такий і все. Так і дивишься у нас є люди хто не виїжджає з прифронтових тероіторій. Я офігєваю що люди досі в Бахмуті живуть...
-
Ви ж розумієте ,що дуже багато цих коментаторів має або дружину звідти, або дитина , у якої хтось х батьків звідти Вони можуть мати зовсім місцеву фамілію та ім'я, але насправді бути руснею. Ну і ще момент, що ті хто зі складними іменами тут собі їх спрощують , або беруть максимально схожий аналог з місцевих імен
-
Вітаємо у чаті Maksym 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'