Український чат Ванкуверу
-
Та наче нічого більше не треба. Митну декларацію бажано заздалегідь підготувати щоб час не витрачати на місці
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, окрім діючого паспорта з вклеєної візою CUAET та друку листа з IRCC потрібні ще якісь (Обов'язкові) документи? Мова йде про стандартний пакет документів (без доручень на дітей, тварин та інше). Для перетину кордону с Канадою та отримання work permit.
-
Можна ще спробувати Craigslist, padmapper, rentfaster. Але тут частіше за все використовують marketplace Craigslist на другому місці
-
Вітаємо у чаті Юлия 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Sezzle это такой же сервис как и paybright. Под 0% в рассрочку. Не знаю, надо смотреть на сайте с какими магазинами они сотрудничают
-
Тогда я не знаю. Я уже два раза покупал товары в рассрочку через Sezzle и у меня проблем не было
-
А какой у Вас credit score? И покупали ли Вы что-то в кредит до этого?
-
Всем привет, Хотел купить технику в AppStore в кредит под 0%с кредитная история норм, когда оформлял на сайте в вписывал данные на PayBright,выбило ошибку Risk security. Было ли у кого такое?? Дозвонился к ним, мне сказали що ничего не сделаешь.. Помогите советом 🆘🆘🆘🆘🆘