Український чат Ванкуверу
-
Доброго часу доби 😊 Я вже майже рік студентка українського медичного закордоном. Це дослідження психічного здоров'я молоді, яка була вимушена переїхати через початок війни в Україні. 🦭 Якщо вам 16-30 років і ви переїхали або перебували якийсь час закордоном, буду вдячна за ваші відповіді. (Анкета на 2 хвилини вашого часу, можете обрати англійську, українську або російську мову). Дякую! англійською forms.gle/9ouc9tfWC7z41eyF7 українською forms.gle/f1qQLVfS8gSTDCwA6 російською forms.gle/xminq4WxS5M7AR6A7
-
Вчора була у бібліотеці у Burnaby . Звернула увагу, що нема жодної книжки українською мовою, зато російською ціла полиця!!! Це нормально? Також на стенді є привітання різними мовами, але нема української. Вибачте за дивне питання. Просто ми нещодавно переїхала з Вініпегу. Там великий вибір українських книжок для дітей і є дещо для дорослих, постійно поповнюється. Чи так у кожній бібліотеці? Чи це можливо, що українці тут не дуже чисельні?
-
Величезне дякую)
-
Не впевнений що саме так називається. Ми використали ArriveCan додаток для заповнення електронної декларації www.canada.ca/en/border-services-agency/services/arrivecan/declaration.html
-
А митна декларація має ще назву eTA, так? Чи це щось інше?
-
Так, саме його. Дякую
-
На всякий випадок вирішив теж біометрію роздрукувати.