Український чат Ванкуверу
-
Повністю згоден. Мені більш перший чєл не сподобався. Явно не підготувався. Тупо іспанський стид
-
Я той чувак який виступав першим. Чесно кажучи, я підготувався погано і не вважаю, що цей виступ був класний, це особисто моя відповідальність, але я радий що деякі люди посміялись і гарно провели час. Якщо вам не сподобалось або ви «крінжанули» то це досить нормальна реакція від стендапу, особливо враховуючи те що багато хто приходив просто подивитись фільм і не очікував якихось приколів. Особисто я хочу влаштувати стендап, де підготуюсь краще, і якщо комусь буде цікаво, то обов’язково приходьте)
-
Дякую)
-
Вітаємо у чаті Serafim 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Marina 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Якщо зустрінеш його скажи хай виправиться на наступний раз А то щось не по-людськи вийшло І може на наступний раз візьме ще жарти які дружина любить)))
-
Погоджуюся: навіть якщо не брати до уваги, що переважно було просто несмішно, слухати матюки і сексизм впродовж 20 хвилин було противно. Особливо неприємно, що потім весь стендап приколювались над чоловіком, що попросив виступати без матюків. То типу таке прохання у великій аудиторії (де суто статистично точно не всі будуть у захваті від матюків і сексистських жартів) - це привід для суцільного стьобу? І ще питання до організаторів - трохи дивно, що спочатку писали "приводьте з собою канадійчиків", а потім, коли ти таки приводиш місцевих друзів, коли наприкінці режисер питає, якою мовою буде Q&A, організатори українською питають, чи всі тут знають українську, і люди, що її не знають, яким потенційно могло б бути цікаво послухати чи, може, й запитати щось, просто змушені йти (особливо бо перед тим уже відсиділи 20 хвилин перед фільмом, також нічого не розуміючи). Я думаю, було б багато охочих поволонтерити як перекладач під час Q&A (я в тому числі), якщо в організаторів немає ресурсу на це. Якщо знайшли можливість вкластися в те, щоб зробити фільм доступним для неукраїнців (і це круто і за це подяка!), то варто зробити невеличке зусилля, щоб ці неукраїнці, які вже в залі, зрозуміли й ще щось, що відбувається довкола фільму.
-
Вітаємо у чаті M1wq 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щоденний апдейт подій: PROBASS & HARDI |KELOWNA| BIG CANADIAN TOUR 2023 дата: 22 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу PROBASS & HARDI |VANCOUVER| BIG CANADIAN TOUR 2023 дата: 23 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Привіт) мені сподобалось як ти такий - ага ну не зашло, поїхали далі. Намагався обіграти те, що людям не смішно) Мені здається, що ти вмієш сміятися над собою) якщо все це відпрацювати і прогнати декілька разів, то вийде гарний матеріал. Не обов'язково на годину. 15 хвилин гарного гумору - це дійсно важко. Бажаю успіхів)
-
Вітаємо у чаті Юлія 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Давайте без візуальних срак ще й з написом росія. Подвійна гидота